_______________________________________________________Mago pisze:Dziś moja Luna rozpoczęła 8 miesiąc życia. W związku z tym została komisyjnie (rodzinnie) zważona. Odbyło się to bez jakichkolwiek protestów z jej strony. Waży 3,15kg.
Ech... gdzie te czasy kiedy jadła absolutnie wszystko co dostała i to z mruczeniem nad miską. Dziś je tylko chrupki, surową wołowinkę i kurczaczka gotowanego z warzywkami i ryżem... i wszystko. Innymi słowy preferuje kuchnię domową.
Kocham tego swojego kociaka niesamowicie. Nigdy nie przypuszczałam, że "kot w domu" to aż tyle szczęścia, mruczącej miłościi takiego wewnętrznego spokoju, który mnie ogarnia ile razy spojrzę na koteczkę.
Coraz częściej rozmyslam o drugim kociaku... co by Lunce nie było samotnie...
Moja kocia dziewczynka (troszkę młodsza niż obecnie) :
![]()
Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
-
- Hodowca
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Hodowca
Gosia i Ira pisze:Cudna koteczka
Mago pisze:No i kolejny miesiąc kociego życia zamknięty. Wczoraj Lunka skończyła 8 miesięcy. Troszkę panna urosła i waży teraz 3,40kg :-).
kesja pisze:Wow tyle co moja Cherrusia :-)[która wazy tyle odkąd skonczyła 7 miesięcy]
gratulacje, buziaki
Mały Lew pisze:może jakaś nowa fotka Lunki?
I jak z tym dokacaniem, będzie Luna miała kolegę/koleżankę?
- Kontakt:
-
- Hodowca
kesja pisze:hihia u mnie kremowy ( ale z duszkami delikatnymi) Cookie szuka domuMarzy mi się koci chłopaczek - kremówka.
Ania i Krzysiek pisze:Bardzo nam się panienka podoba :-)
Pozdrawiamy
Ania i Krzysiek pisze:Bardzo nam się panienka podoba :-)
Pozdrawiamy
Mago pisze:Tak, jest słodziasty na maxa. Kremówka jak marzenie!!!kesja pisze: a u mnie kremowy ( ale z duszkami delikatnymi) Cookie szuka domu :-P
Pola pisze:Śliczna panienka, na pewno towarzystwo by jej się przydało
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziś "urodziny" Lunki
. Moja kocia dziewczynka skończyła 9 miesiąc życia. Troszkę panienka urosła i waży na chwilę obecną 3,60kg.
Luna uczciła swoje święto i po raz pierwszy upolowała nieprzyzwoicie dużą muchę. Ku mojemu zaskoczeniu ze smakiem ją zjadła.
Poniżej aktualne fotki kici ze spaceru po balkonie.

Luna uczciła swoje święto i po raz pierwszy upolowała nieprzyzwoicie dużą muchę. Ku mojemu zaskoczeniu ze smakiem ją zjadła.
Poniżej aktualne fotki kici ze spaceru po balkonie.