Niech mała je do woli chrupeczki, nie czekaj na dosypywanie. Kotki jedzą mało, ale bardzo często, szczególnie w tej intensywnej fazie wzrostu, w której Twoje mała jest Tak więc suche 24h/7 , a mięsko możesz wydzielac.
Ja również witam z Albercikiem i cała moją gromadką w ilości 4.
U mnie też suche stoi cały czas i koty podjadaja sobie kiedy chcą, natomiast puszki i mięsko jedzą po prostu tyle ile chcą, aż sie najedzą, nie wydzielam im.
Żółtka ja akurat nie daje bo po pierwsze za bardzo nie chcą a po 2 miałam kiedys kota uczulonego na jajko i troche sie boje żeby to sie nie powtórzyło u obecnych. głaski dla ślicznej kotuni.
Witam na forum!
Koteczka słodka i bardzo ładna.Widać,że dobrze jej u Was.
Co do żywienia,to moim zdaniem dobrze karmisz kotusię.Ja tez mojemu juz dorosłemu kocurkowi podaję żółtko,raz w tygodniu,czasem jeszcze to żółtko rozmieszam z łyżeczką oleju z pestek winogron,a czasem zamiast oleju kapnę mu troszkę mleka dla kotów (Clara)do tego żółtka.Chętnie je i w jednej i drugiej wersji,no i sierść po tym jest ładniejsza.
Hej, cześć i czołem! Misia wygląda na śliczną i zadowoloną kotkę. Mam nadzieję, że będzie nam dane często oglądać jej zdjęcia żeby podziwiać jak rośnie i zmienia się z księżniczki w brysiową królową.