Podarowana Misia
- asiunia0312
Podarowana Misia
Hej,
jestem nowa na forum . Misia przyjechała do nas 7 stycznia i ma teraz 3 miesiące . Czerpie stad informacje na temat żywienia i wychowania Miśki. Chciałam się spytać czy jest odpowiednio zbudowana.
Codziennie dostaje ok 100g mięska gotowanego (codziennie coś innego) z marchewka i ok 50g suchej karmy, jak zjada to dosypuję jej więcej i co tydzień żółtko.
Jeszcze świątecznie <santa1>
Pierwsze dni z nami
Nasz mały słodziak lubi spać na pleckach
I na słoneczku
Księżniczki sypiają na kilku poduchach <ok>
Pierwsze spotkanie z lustrem <strach>
Ogólnie to nie jest takim śpiochem, tylko ciężko jest jej zrobić zdjęcia jak się bawi. :-P
jestem nowa na forum . Misia przyjechała do nas 7 stycznia i ma teraz 3 miesiące . Czerpie stad informacje na temat żywienia i wychowania Miśki. Chciałam się spytać czy jest odpowiednio zbudowana.
Codziennie dostaje ok 100g mięska gotowanego (codziennie coś innego) z marchewka i ok 50g suchej karmy, jak zjada to dosypuję jej więcej i co tydzień żółtko.
Jeszcze świątecznie <santa1>
Pierwsze dni z nami
Nasz mały słodziak lubi spać na pleckach
I na słoneczku
Księżniczki sypiają na kilku poduchach <ok>
Pierwsze spotkanie z lustrem <strach>
Ogólnie to nie jest takim śpiochem, tylko ciężko jest jej zrobić zdjęcia jak się bawi. :-P
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- asiunia0312
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Ania_83
- Ada
- piękna kicia,,, mnie się bardzo, bardzo podoba, ale na temat budowy to niech wypowiedzą się hodowcy, bo to oni są specjalistami w tej dziedzinie...
-
ja myślę, ze trudno to jeszcze ocenić u takiej małej kici......czasami z "brzydkiego kaczątka" wyrasta "szlachetny łabędż"...no jak dla mnie to ona jest Księżniczką już teraz....
-
ja myślę, ze trudno to jeszcze ocenić u takiej małej kici......czasami z "brzydkiego kaczątka" wyrasta "szlachetny łabędż"...no jak dla mnie to ona jest Księżniczką już teraz....
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- asiunia0312