oto GATO
- gosiaczek8807
Re: oto GATO
Bardzo się cieszę, że nie znikacie! :-)
Churchill był wspaniałym kotem, ale serce raduje się, ze po tej stracie nie zniechęciliście się do brytkowego futra
Czekamy na fotki!
Churchill był wspaniałym kotem, ale serce raduje się, ze po tej stracie nie zniechęciliście się do brytkowego futra
Czekamy na fotki!
- Molly
To i ja się ustawię w kolejce oczekujących na zdjęcia , witajcie <mrgreen>
- Hann
Z radością wielką obejrzę też zdjęcia osobno <mrgreen>nessie pisze:Nie mogę na razie sfotografować psa i kota razem, bo przeprowadzamy powolne przyzwyczajanie.
- Izabela AD
Witamy i my ! i czekamy na fotki Gato. <aniołek>
- tofik
Witamy.
Te małe głuptaki już tak mają, że najpierw prychają i syczą, a potem miziają się o psa. Jeszcze z tydzień i będą piły z jednej miski
Te małe głuptaki już tak mają, że najpierw prychają i syczą, a potem miziają się o psa. Jeszcze z tydzień i będą piły z jednej miski
- nessie
- mimbla
- Kontakt:
Aaaaa, super!
Nessie, ale on wygląda jak cynamon <lol> Ma taki czerwonawy nosek- czekolady mają ciemne nosy- zobacz zdjęcia "spleśniałego" Ozza z pierwszej strony wątku, on był jasny, ale nos miał ciemniejszy. Skąd jest Gato?
Nessie, ale on wygląda jak cynamon <lol> Ma taki czerwonawy nosek- czekolady mają ciemne nosy- zobacz zdjęcia "spleśniałego" Ozza z pierwszej strony wątku, on był jasny, ale nos miał ciemniejszy. Skąd jest Gato?
- nessie
- Łatka
Jaki on słodki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Uwielbiam czekolady jak mi tylko TŻ pozwoli to też będę mieć. Już bym miała ale głos rozsądku w postaci TŻ mi na razie nie pozwolił.
Trzymam mocno kciuki za kocio - psią przyjaźń <ok> <ok> <ok> <ok>
Pieski masz superaśne. Współczuję z powodu Churchila [*]
Trzymam mocno kciuki za kocio - psią przyjaźń <ok> <ok> <ok> <ok>
Pieski masz superaśne. Współczuję z powodu Churchila [*]
- tofik
Fajna czekolada. Ciekawe, jaki będzie miał kolor, jak zrzuci dzidziusiowe futerko.