oto GATO
- nessie
oto GATO
Witam ponownie!
Przez 5 lat kochaliśmy cudownego, niebieskiego Churchilla. Niestety podstępna i nieuleczalna przewlekła niewydolność nerek zabrała go nam. Mimo kroplówek, sprowadzanych z USA leków udało się nam go utrzymać przy życiu pół roku...
Początkowo nie chciałam za nic nowego kota, ale jednak długo nie wytrzymałam. Dziś do naszego ludzko-psiego stada doszedł 13 tygodniowy GATO. Teoretycznie jest czekoladowy, ale przy swoim bracie wyglądał jak lekko spleśniała czekolada...taki kolor nazywa się po angielsku "taupe gray"(beżowo-szary?).
Godzinną podróż z rodzinnego domu zniósł bez miauknięcia (nawet spał), od razu zaczął się bawić i zasnął. Psa zobaczył na chwilę i zrobił straszną jaszczurę, więc trzeba będzie dozować spotkania. zawsze był u nas kot i psy, ale miłość rozkwitała dopiero po około tygodniu.
Sprobuję wkleić zdjęcie, ale całkiem wyszłam z wprawy. Musicie poczekać!
Joanna i Gato (+ collie blue-merle)
Przez 5 lat kochaliśmy cudownego, niebieskiego Churchilla. Niestety podstępna i nieuleczalna przewlekła niewydolność nerek zabrała go nam. Mimo kroplówek, sprowadzanych z USA leków udało się nam go utrzymać przy życiu pół roku...
Początkowo nie chciałam za nic nowego kota, ale jednak długo nie wytrzymałam. Dziś do naszego ludzko-psiego stada doszedł 13 tygodniowy GATO. Teoretycznie jest czekoladowy, ale przy swoim bracie wyglądał jak lekko spleśniała czekolada...taki kolor nazywa się po angielsku "taupe gray"(beżowo-szary?).
Godzinną podróż z rodzinnego domu zniósł bez miauknięcia (nawet spał), od razu zaczął się bawić i zasnął. Psa zobaczył na chwilę i zrobił straszną jaszczurę, więc trzeba będzie dozować spotkania. zawsze był u nas kot i psy, ale miłość rozkwitała dopiero po około tygodniu.
Sprobuję wkleić zdjęcie, ale całkiem wyszłam z wprawy. Musicie poczekać!
Joanna i Gato (+ collie blue-merle)
- beev
Re: oto GATO
Witam i czekam na zdjęcia Gato
- dagusia
Czekamy na focie, czekamy.... <yamaha>
- *Basia
Cześć Gato. Ślemy głaski dla Ciebie i Twojego psa.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Witam serdecznie :-)
Czekam na fotki :-)
Czekam na fotki :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Witam drugiego Gato na forum
- Hann
Collie blue-merle są absolutnie zjawiskowe <zakochana> Bardzo czekam na zdjęcia nie tylko kocie <mrgreen> Witajcie na forum :-)
- nessie
Nie mogę na razie sfotografować psa i kota razem, bo przeprowadzamy powolne przyzwyczajanie. Tzn pies chowany z kotem, ale Gato fuka i syczy, więc jeszcze chwilę. Poza tym Gato wlazł na klawiaturę komputera, coś zablokował i został mi tylko tablet do kontaktu ze światem.
W każdym razie kot jest odważny i przeuroczy, nie mogę się nacieszyć.
W każdym razie kot jest odważny i przeuroczy, nie mogę się nacieszyć.
- alakin
Witamy i czekamy na fotkę <ok>
-
Hej, hej, witamy <serce> czekamy z niecierpliwością na zdjęcia