Lolek
- SHEszunia
EwaL uszy do góry szybko zleci, ja mrugnąć zdążyłam a Eddu będzie u nas na weekend
Efekty uboczne czekania masz fajne, obyś tylko nie zaczęła już Lolusia karmić w jego miseczkach poustawianych na swoich miejscach <mrgreen> Dobra, żartowałam <rotfl>
Poza tym rozumiem Cię idealnie, zdjęcia futra to potrafię oglądać po kilkanaście razy dziennie, wyobrażając sobie przy tym jak to będzie jak On tutaj zamieszka wkońcu <oops>
Efekty uboczne czekania masz fajne, obyś tylko nie zaczęła już Lolusia karmić w jego miseczkach poustawianych na swoich miejscach <mrgreen> Dobra, żartowałam <rotfl>
Poza tym rozumiem Cię idealnie, zdjęcia futra to potrafię oglądać po kilkanaście razy dziennie, wyobrażając sobie przy tym jak to będzie jak On tutaj zamieszka wkońcu <oops>
- EwaL
Zazdroszczę Tobie, że to już w ten weekend. A co do miseczek, to zastanawiałam się nad serwowaniem obiadu mężowi, ale może nie załapać żartu i zrobi wielkie <shock> A że zaczynam już temat: może drugi kotek, bo temu będzie smutno, to nie mogę przeginać <lol> Myślałam, że temat drugiego kota będzie zakazany w naszym domu, a usłyszałam: Weźmy najpierw jednego, później pomyślimy... <klaszcze>SHEszunia pisze:EwaL uszy do góry szybko zleci, ja mrugnąć zdążyłam a Eddu będzie u nas na weekend
- SHEszunia
Hahahha o serwowaniu dań mężowi w Lolkowych miseczkach nie chciałam wspominaćEwaL pisze:Zazdroszczę Tobie, że to już w ten weekend. A co do miseczek, to zastanawiałam się nad serwowaniem obiadu mężowi, ale może nie załapać żartu i zrobi wielkie <shock> A że zaczynam już temat: może drugi kotek, bo temu będzie smutno, to nie mogę przeginać <lol> Myślałam, że temat drugiego kota będzie zakazany w naszym domu, a usłyszałam: Weźmy najpierw jednego, później pomyślimy... <klaszcze>SHEszunia pisze:EwaL uszy do góry szybko zleci, ja mrugnąć zdążyłam a Eddu będzie u nas na weekend
Ale chciałabym zobaqczyć jego minę
Co do czekania, dobrze będzie, szybko zleci
- bahi
Ewo zapraszam na wizytę! np z kalendarzem <oops> albo i wcześniej!
U nas to tylko ja myślę o drugim kocie (np takim jednym na R...) Tom wolałby jednak różowego...
<klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> <ok> <ok> <ok> fajnie masz...EwaL pisze: Myślałam, że temat drugiego kota będzie zakazany w naszym domu, a usłyszałam: Weźmy najpierw jednego, później pomyślimy... <klaszcze>
U nas to tylko ja myślę o drugim kocie (np takim jednym na R...) Tom wolałby jednak różowego...
- Miss_Monroe
- Moderator
- kosanna
- EwaL
Re: Lolek
Druga wizyta u Lolka już za mną Zaczynam odliczanie do 14 grudnia <hura>
Zdrada ciąg dalszy... na kolanach męża
Coś ci powiem na ucho: Podsłuchałem, że ta dwójka będzie chciała ciebie zabrać. Jak nie chcesz, to nie baw się z nimi, ja pójdę za ciebie
Próba uprowadzenia... czyli najnowszy model transportera <lol>
Zdrada ciąg dalszy... na kolanach męża
Coś ci powiem na ucho: Podsłuchałem, że ta dwójka będzie chciała ciebie zabrać. Jak nie chcesz, to nie baw się z nimi, ja pójdę za ciebie
Próba uprowadzenia... czyli najnowszy model transportera <lol>
- bahi
Re: Lolek
Ale z Lolka przystojniacha!
Ja nie wiem co te nasze chłopy w sobie mają, że je koty wybierają?!
Ale na szczęście to tymczasowe - zobaczysz, mały ściemnia, przymila się aby może od razu namówić TŻ na braciszka bądź siostrzyczkę...
Później się połapie czyje kolana są fajniejsze!
To odliczam razem z Tobą: 20
Ja nie wiem co te nasze chłopy w sobie mają, że je koty wybierają?!
Ale na szczęście to tymczasowe - zobaczysz, mały ściemnia, przymila się aby może od razu namówić TŻ na braciszka bądź siostrzyczkę...
Później się połapie czyje kolana są fajniejsze!
To odliczam razem z Tobą: 20