Bursztyn

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
agnieszka d

Post autor: agnieszka d »

To prawda :-) Ale właśnie zajrzałam do wątku o higienie jamy ustnej...bo chyba bedzie się musiał nauczyć również myć ząbki... :-? bo tak srednio z tym świeżym oddechem u niego... :hug:
Awatar użytkownika
agnieszka d

Zobaczcie jak wyglądał w wieku 10 miesięcy, kilka dni po kastarcji. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że wtedy był bardziej misiowaty i okrągły...TEraz to co mi się wydaję, to zmienił mu się pysk, nie tyle głowa, co sam pyszczek, jest taki bardziej wyrazisty....
Obrazek

Czy jest szansa, że znów tak będzie taki kluseczek? :zalamka:
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Ujrzyj rodzinne podobieństwo - dziadunio Toffi w pozycji podobnej. :-)

Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka d

A nie mówiłam? :-) Ja widze podobieństwo w tym okresie, bo jednak jak patrzę na te młodsze zdjecia to ten pysiorek taki malutki na tle główki był, a teraz robi sie taki lwi <mrgreen> No wykapany dziadziuś :ok: Toffik sie go nie wyprze :winko:
No i wczoraj wreszcie ładnie sie zaprezentował...na szafie, jako typowy kot naziemny <mrgreen>
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Faktycznie dziadek by się Bursztynka nie wyparł :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

widać, że to ta sama krew :-) Bursztyn piknie się prezentuje na tej szafie, niczym sam KRÓL LEW :kotek:
Awatar użytkownika
agnieszka d

Zafundowałam mu wczoraj odrobaczanie i obcinanie pazurków, myślałąa, ze się na mnie obrazi, ale nie :-) Jak co wieczór przyszedł wieczorem i położył sie na mnie do wygłaskania przed spaniem <klaszcze> Uwielbiam go :-D
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

piękny misio na tej szafie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a dziadunio też przepiękny <serce>
Awatar użytkownika
agnieszka d

A Bursztyn chyba wpadł w jakąs jesienną nostalgię...dużo śpi. Tzn. zawsze dużo spał i najwiecej czasu spedzał na zmianach miejsca i pozycji <lol> Ale wczoraj prawie z nami nie siedział, tylko spał w transporterze :-(
Na szczęście tym razem zjadł wołowinkę z jajeczkiem, chciałabym znaleźć mu jakieś żarełko, na które bedzie sie rzucał, a on wszystko je tak...z konieczności <zły> A ja mu tak dogadzam.. ;-(
Zablokowany