Faktycznie to chyba była najszybsza setka na forum <lol>
Za 3 lata to do 1000 dojedzie wątek Missy <tańczy>
Koteczka cudna i na drapaczku i na ogrodach
margita pisze:na pierwszym zdjęciu jak zwykle wymiękłam .... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale to z serii moich ulubionych ... <mrgreen>
no a na pozostałych widac jak Missy pięknie dorośleje ... ależ z niej forumowa pięknośc <serce>
no cudeńko macie w domu ... <zakochana>
margita pisze:na pierwszym zdjęciu jak zwykle wymiękłam .... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale to z serii moich ulubionych ... <mrgreen>
no a na pozostałych widac jak Missy pięknie dorośleje ... ależ z niej forumowa pięknośc <serce>
no cudeńko macie w domu ... <zakochana>
<oops> Dziekuje, margi, za tyle cieplych slow
oj tam oj tam ... Missy naprawdę jest wyjątkowo piękna ...
Każda kicia coś w sobie ma albo piękne oczy albo piękny kolor ...
a ona jest naprawdę cała piękna ...
nie to co mój mały rozczochraniec ... <mrgreen> którego już kocham jak wariatka ...
ale do kochania uroda nie potrzebna ... <mrgreen>
a Missy akurat ma wszystko ... <mrgreen> fakt - to nie często się zdarza ... :-) możesz byc z niej dumna <zakochana>
ja czesto traktuje koty jak testety swiezosci mieska, moze Twoja tez jest takim testerem?
bo czasem sie zdarza, ze palaszuja, az im sie wasiska prostuja, a czasem podejda, powachaja i odchodza
Piękna Missy, to zdjęcie z ogródka pokazuje cudnie jaka to lwica!!! jaka ona jest równiutko kudłata i taka... Missy po prostu no piękna
a z kurczakiem...hm... u mnie też drobiowe wszystko zawsze rozbabrane a niewiele do pyszczka trafia... ja mieszam z wołowinką czasem... czasem pomaga a czasem nie i zupełnie nie wiem od czego to zależy, chyba kota też ma swoje zachcianki
jeszcze raz szybkiej sety gratuluję i głaski dla pięknościowej Missy
kinus pisze:ja czesto traktuje koty jak testety swiezosci mieska, moze Twoja tez jest takim testerem?
bo czasem sie zdarza, ze palaszuja, az im sie wasiska prostuja, a czasem podejda, powachaja i odchodza
tak, tak ... potwierdzam ... mój Bronuś też tak robi ... <mrgreen>