Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- yamaha
- Genius Loci
Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
:-> Od kilku dni "biegam" po Waszym forum, czytam co sie da, no i pomyslalam, ze pora sie przedstawic, oczywiscie z kociej strony ! Tak naprawde, to czekam wlasnie na mojego PIERWSZEGO W ZYCIU kota, wybralismy, po dlugich rozwazaniach z moja druga polowa, brytyjczyka dlugowlosego, a raczej brytyjke dlugowlosa. Mala Missy bedzie z nami pod koniec maja, ma w tej chwlili 5 miesiecy i jest jeszcze w hodowli. Dlaczego tak dlugo ? Bo mieszkamy 2000 km na zachod od Warszawy (gdzie kicia sie znajduje), wiec przyjazd po kotke nie jest taki prosty. Od ponad roku szukalismy kotki brytyjskiej dlugowlosej, niebieskiej lub liliowej, niestety, we Francji rasa nie jest bardzo znana (ze o dlugowlosych nie wspomne). A jako ze w planach mielismy majowy pobyt w Polsce (nie ma jak rodzinne Komunie <aniołek> ), koniec koncow, zdecydowalismy sie na "przewiezienie" malucha ! Oczywiscie majac nadzieje, ze 16 godzin jazdy w samochodzie (na dwa razy, oczywiscie) nie spowoduje, ze Kicia bedzie nas nienawidziec Pozdrawiam wszystkicj milosnikow kotow, oczywiscie Missy Wam przedstawie, jak juz bedzie w domu <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Dziekuje !
Kicia jest niebieska, z warszawskiej hodowli Moon River (jesli ktos zna, prosze napisac, mnie hodowla wydaje sie bardzo powazna, mam "na zywo", przez mail'a, opowiesci o zyciu Missy, szczepieniach, zabawach i innych kocich psotach ; do tego duzo porad, jak Missy zycie uprzyjemnic, ajk juz bedzie u nas).
Fotki oczywiscie mam, wstawie wieczorem (bo teraz jestem w pracy).
Kicia jest niebieska, z warszawskiej hodowli Moon River (jesli ktos zna, prosze napisac, mnie hodowla wydaje sie bardzo powazna, mam "na zywo", przez mail'a, opowiesci o zyciu Missy, szczepieniach, zabawach i innych kocich psotach ; do tego duzo porad, jak Missy zycie uprzyjemnic, ajk juz bedzie u nas).
Fotki oczywiscie mam, wstawie wieczorem (bo teraz jestem w pracy).
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- MałgorzataSz
- Hodowca
- Hodowla: Bluemiś*PL
- Kontakt:
- anka.1984
- yamaha
- Genius Loci
Bardzo dziekuje za takie mile powitanie !
Jak obiecalam, oto fotki "malenkiej" Missy <zakochana> :
Uploaded with ImageShack.us
A po "najnowsze" fotki to ciekawskich zapraszam na strone hodowli, gdzie Missy jest na dole strony "kociaki" (www.kotbrytyjski.pl)
Z tego, co spostrzeglam, przechadzajac sie po forum, wiekszosc z Was posiada kociaki krotkowlose, my osobiscie (z moja druga polowa) wolimy "dlugowlochate", mam nadzieje, ze jest w Waszej wirtualnej rodzinie miejsce dla Missy :->
Jak obiecalam, oto fotki "malenkiej" Missy <zakochana> :
A po "najnowsze" fotki to ciekawskich zapraszam na strone hodowli, gdzie Missy jest na dole strony "kociaki" (www.kotbrytyjski.pl)
Z tego, co spostrzeglam, przechadzajac sie po forum, wiekszosc z Was posiada kociaki krotkowlose, my osobiscie (z moja druga polowa) wolimy "dlugowlochate", mam nadzieje, ze jest w Waszej wirtualnej rodzinie miejsce dla Missy :->