Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

AgnieszkaP pisze:Bartolko, jak tam zdrówko Bibulka? Poprawia się?
Dzięki Aga :-) Jest lepiej - Bibi już się nie drapie i futro przez to na swoim miejscu :-) Wetka twierdziła, że absolutnie mam weliminować kurczaka, bo tu tkwi przyczyna alergii pokarmowej. Z drugiej strony pochwaliła Growth RC a tam przecież jest mięso drobiowe <diabeł> Stąd moje mieszane uczucia, co do jej osoby. Lulu dostaje kurczaka, starsze kotki jej pdjadają i NIC się nie dzieje. Mam nadzieję, że przymróżenie oka na słowa lekarza nie pogorszą sprawy - po prostu jak sobie wyobraziłam "wyrzucenie" kurczaka z diety całej trójki, kolana mi sie ugięły, bo to byłby problem. Gdzie nie spojrzę na skład - drób. Zobaczymy :-) Mam nadzieję, że wszystko sie wyprostuje.
A zdjęć w weekend tyle napstrykałam, że chyba więcej czasu mi zejdzie ich przejrzenie niż samo ich robienie <lol> Wieczorkiem coś wrzucę...jak ta Lulu do Tatusia podobna <zakochana>

Mały przedsmak Kremowego Ptysia <zakochana>
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczna kotunia <zakochana>
Ja myślę, że bardziej tutaj uczuliły Bibulkę te różne nowości, które im dałaś, a nie kurczak, który jadły przecież zawsze wcześniej i nic się nie działo.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

śliczna kremówa <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

:mdleje: <serce> <serce> <serce> <serce>
boska kremóweczka <zakochana> <zakochana>

mnie wetka alergie pokarmową tłumaczyła w ten sposób( u mnie sunia miała) ,że kazda karma czy smakołyk ma dodatkowe chemiczne swiństwa i tu moze byc pies pogrzebany ,że niekoniecznie kurczak czy wołowinka mogą być be tylko te dodatki polepszacze , ulepszacze itp czasami te terminy wazności są wrecz powalajace , ostatnie saszetki RC renal które kupiłam maja termin ważności do 10.11.2013r ło matko to co tak aż konserwuje?
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Zastanawia mnie fakt dlaczego wszyscy weci jak usłyszą alergia to stawiają na kurczaka. Tez się zetknęłam z tym i po całkowitej eliminacji drobiu nadal były objawy.

Mała niuńka pięknie pozuje, czekam jeszcze na dwie dorosłe panny. <roll>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

jejku jak wyrosła <zakochana>

miziaki dla dziewczynek :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Sonia pisze:Ja myślę, że bardziej tutaj uczuliły Bibulkę te różne nowości, które im dałaś, a nie kurczak, który jadły przecież zawsze wcześniej i nic się nie działo.
Też obstawiałabym przysmaki, tym bardziej że po ich odstawieniu jest poprawa. I tak trzymaj Bibulku <ok> :kotek:

Lulutek na różowym ręczniczku <zakochana>

Czekam na fotki całej trójeczki, a może jakiś filmik się pojawi ;-))
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Cieszę się że Bibulka już się tak nie drapie :-D Bardzo dobra wiadomość.

A Luluś wygląda prześlicznie na tych zdjęciach. Strasznie chciałabym ucałować i przytulic koteczka <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Cudowna <zakochana> ech ... już nie mogę się doczekać różowego noska w moim domu :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Cudna <serce>
ODPOWIEDZ