Ja też nie, ale nie panikuję
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
-
- Agilisowy Rezydent
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Spotkaliście się z czymś takim? Ma to sens?
https://ofiufiu.pl/lickimat
-
- Agilisowy Rezydent
Pierwszy raz widzę. Przeczytałam całość. Jakoś trudno mi uwierzyć, że kot w stresie będzie wylizywał ulubiony przysmak.MoniQ pisze: ↑10 sty 2020, 08:20 Spotkaliście się z czymś takim? Ma to sens?
Moje dziewczyny kiedy są poruszone nie zwracają uwagi na nic pysznego, za czym w normalnej sytuacji przepadają.
Ale może warto spróbować?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Właściwie to jak już wysłałam post to zaczęłam się zastanawiać czy to zabawka, miska czy odstresowywacz
Ja może kiedyś spróbuję bo Kaliska lubi wywalać jedzenie z miski, może jedzenie na takiej macie by jej się podobało
Ja może kiedyś spróbuję bo Kaliska lubi wywalać jedzenie z miski, może jedzenie na takiej macie by jej się podobało
-
- Agilisowy Rezydent
A to jak lubi to masz powód do zakupu
Ale ja bym nie wierzyła, że to uspokoi kota w sytuacji stresującej. Chyba, że chodzi o taki stres ogólnie, jaki np. wynika z ogólnie odczuwanej nudy?
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Przedwczoraj przyszły wędki i mysz.
Powiem tak - szału nie ma, niczego nie urywa (mówię o reakcji J, same gadżety wykonane poprawnie).
Może muszą przejść zapachem domu, może Chiny muszą wywietrzeć, może się to jeszcze zmieni.
Na razie zaciekawienie a u mnie zdenerwowanie bo jedna z wędek jest z dzwoneczkami i szlag mnie trafia
Powiem tak - szału nie ma, niczego nie urywa (mówię o reakcji J, same gadżety wykonane poprawnie).
Może muszą przejść zapachem domu, może Chiny muszą wywietrzeć, może się to jeszcze zmieni.
Na razie zaciekawienie a u mnie zdenerwowanie bo jedna z wędek jest z dzwoneczkami i szlag mnie trafia
- teodor
U mnie bardzo działa zaczepiona na haczyku zwinięta w kółko zapięta sama w sobie "tyrtytka" Sklepowe myszki, piórka ma w d...
Kiedyś urwał się taki łańcuszek od rolet z kuleczkami z plastiku i to jest dopiero czad Lubimy też kulki z papierków i cukierków. Najlepsze są z merci i nie wiem czy chodzi o zapach czy szelestność
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
U mnie teraz hitem jest takie cuś...
Można bombkę choinkową powiesić na plastikowym zielonym haczyku. Te haczyki przed doczepieniem do bombki są na takim patyczku, od którego się je odłamuje.
I ten właśnie patyczek, razem z kilkoma haczykami jest zabawką nr 1. Choinka złożona, bombki schowane a haczyki zostały
Ale trytytkę też wypróbujemy, zwłaszcza że kawałki kopert od Chińczyków działają coraz słabiej
Można bombkę choinkową powiesić na plastikowym zielonym haczyku. Te haczyki przed doczepieniem do bombki są na takim patyczku, od którego się je odłamuje.
I ten właśnie patyczek, razem z kilkoma haczykami jest zabawką nr 1. Choinka złożona, bombki schowane a haczyki zostały
Ale trytytkę też wypróbujemy, zwłaszcza że kawałki kopert od Chińczyków działają coraz słabiej
-
- Agilisowy Rezydent
Moje wędki też w końcu przyszłyJaskier pisze: ↑10 sty 2020, 22:45 Przedwczoraj przyszły wędki i mysz.
Największym hitem są te krótkie z futerkiem na końcu. Były w jednej przesyłce.
Ta z dzwoneczkiem jest traktowana dość nieufnie, ale może się jeszcze przekonają, tylko chyba urwę ten dzwoneczek