Sercem jestem cały czas z Wami
Tajga
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Tajguniu, slicznie Ci w tym pudeleczku, pięknie się uformowalaś <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
Asiu, wciąż trzymam kciuki, cieszę się, że nie jest źle, ale potrzymam za trójkolorowe Słoneczko
żeby było calkiem dobrze <ok> <ok> <ok> <ok>
Asiu, wciąż trzymam kciuki, cieszę się, że nie jest źle, ale potrzymam za trójkolorowe Słoneczko
żeby było calkiem dobrze <ok> <ok> <ok> <ok>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy za wszystkie dobre myśli. Te forumowe, to wiadomo, liczą się podwójnie

Jakiś czas temu TŻ zastanawiał się, czy nie trzeba zrobić nowego, większego, pudełka, ale jak widać, to w dalszym ciągu świetnie się sprawdzaMoniQ pisze:Tajga idealna, jak robiona na wymiar do pudełka, albo pudełko do niej...<zakochana> <serce>
- elsa
Oj tam, myślę, że byśmy się dogadały, bo tak paczę i my ziomalki jesteśmy! <mrgreen> Całe życie spędziłam w Pile, tam od dziecka przyjeżdżałam do Babuni, potem skończyłam szkołę odzieżową i 4 lata pracowałam w PMB (o ile coś Ci to mówi ;) ). Potem uciekłam do Gdańska, po drodze zahaczając o Koszalin <mrgreen> A pochodzę z Okonka :->ozon pisze:Tajga, co prawda, jest z tych okolic, bo ten <cenzura> co ją wywalił z szoferki był z Pomorza, ale nikomu, nikomu jej nie oddamyelsa pisze: Proszę mnie tu zaraz tę przesyłeczkę nadać na Gdańsk!![]()
![]()
One po prostu nieprzypadkowo są takie podobne <lol>Luinloth pisze:Przeczytałam to i od razu stanęła mi przed oczami Eriska
A to <cenzura> z tego kolesia! <wsciekly>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Nie jestem pilanką z urodzenia, ale oczywiście, że PMB mi coś mówi - koleżanka tam pracowała :-) A i do Okonka mam swego rodzaju sentyment - mieszkał tam chłopak, który był moją wielką licealną miłościąelsa pisze: bo tak paczę i my ziomalki jesteśmy! <mrgreen> Całe życie spędziłam w Pile, tam od dziecka przyjeżdżałam do Babuni, potem skończyłam szkołę odzieżową i 4 lata pracowałam w PMB (o ile coś Ci to mówi ;) ). Potem uciekłam do Gdańska, po drodze zahaczając o Koszalin <mrgreen> A pochodzę z Okonka :->