*Kostek*Sonia*Rominka*
- mocca6
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Gustowne kubraczki <mrgreen> Fajnie, że kociaczki dobrze się mają po zabiegu :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Cudowności <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jeszcze troszkę i będą znowu brykać

Jeszcze troszkę i będą znowu brykać
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
MoniQ pisze:
To ogon ma Romcię, a nie Romcia ogon <zakochana>![]()
Romcia jest taka cudowna ahhh wzdychac do niej bezustannie <zakochana>
a ta wygolona łaputka u Sonii...
wracajcie do formy dziewuszki
- anex
Byście się wszyscy troje wstydzili być tak bardzo, bardzo piękni! <wsciekly> <serce> ;)
- Natashas
Właśnie doznałam takiego uderzenia słodyczy z tych zdjęć, że brak mi słów, by wyrazić swój ogromny zachwyt <serce>
Niech dziewczyny dalej dzielnie i tak pięknie znoszą kubraczki <ok>
Kostku uwielbiam cie przystojniaku <zakochana>
Niech dziewczyny dalej dzielnie i tak pięknie znoszą kubraczki <ok>
Kostku uwielbiam cie przystojniaku <zakochana>
- oleena
Widzę, że dziewczynki mają się dobrze i dzielnie znoszą pooperacyjny czas. Śliczności jak zawsze <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Elsa, przeczytałam cały Twój wątek od deski do deski <mrgreen> Uwielbiam Twoje koty!
Najbardziej zapadła mi w pamięć świąteczna Sonia w szklanej misce <lol> 
- elsa
sandra <pokłon> <pokłon> <pokłon> Ogromnie mi miło
Bardzo się cieszę się, że nasze perypetie na tyle Cię zaciekawiły, że przeczytałaś cały wątek! Nie pozostaje mi nic innego, jak zaproszenie w częste odwiedziny!
Może aktualnie nie za wiele się tu dzieje, ale już, już będę wracała ze świata chaosu w arkana forumowego życia. Sterylizacja, ferie, remont, to wszystko spowodowało, że najzwyczajniej w świecie nie miałam czasu na udzielanie się, bo przyjemności zaglądania nie odmówiłam sobie.
Wszystkim cioteczkom stokrotne dzięki za miłe słowa i troskę. Co ja bym bez Was zrobiła <?>
<serce>
Co najważniejsze: dziołchy już bez śpiochów, mają się rewelacyjnie, jakby nigdy nic się nie działo, potwierdzają to bezapelacyjnie swoim brojarstwem <mrgreen> Sonia po powrocie z lecznicy była tak szczęśliwa, iż pozbyła się kubraka, że w sekundzie popędziła do zabawek i bawiła się wszystkim, co było dostępne, jakby chciała nadrobić cały stracony czas <mrgreen> Romcia za to siedziała z pół godziny w jednym miejscu jak zahipnotyzowana i nie wiedziała co ma ze sobą począć, jak żyć <lol> A teraz biegają i szaleją na czele z szejkiem Kostkiem, który naprawdę jest fajnym kolesiem, bo nie zdarzyły się nigdy z jego strony żadne łapoczyny, nawet po powrocie od wetki był po prostu czuły i troskliwy
Nasze remontowe ekscesy nie mają wpływu na koteły, chociaż nie...mają! Wszystkie 3 pieczołowicie liczą śrubki, rozrzucają projekty i testują sprzęty <mrgreen> Mój mąż jest jedynym wykonawcą rewolucji kuchennych i sukcesywnie skręca puzzle, mebluje, maluje, a to trwa i trwa i trwa, ale dzięki temu komfort psychiczny kotów (jest spokojnie) i nasz (bo jest wszystko zrobione jak trzeba) zapewniony.
Cioteczki, niebawem wracamy na łono forum i na pewno nadrobimy wszelkie zaległości! Pozdrawiamy i głaski przesyłamy!
<serce> 
Może aktualnie nie za wiele się tu dzieje, ale już, już będę wracała ze świata chaosu w arkana forumowego życia. Sterylizacja, ferie, remont, to wszystko spowodowało, że najzwyczajniej w świecie nie miałam czasu na udzielanie się, bo przyjemności zaglądania nie odmówiłam sobie.
Wszystkim cioteczkom stokrotne dzięki za miłe słowa i troskę. Co ja bym bez Was zrobiła <?>
Co najważniejsze: dziołchy już bez śpiochów, mają się rewelacyjnie, jakby nigdy nic się nie działo, potwierdzają to bezapelacyjnie swoim brojarstwem <mrgreen> Sonia po powrocie z lecznicy była tak szczęśliwa, iż pozbyła się kubraka, że w sekundzie popędziła do zabawek i bawiła się wszystkim, co było dostępne, jakby chciała nadrobić cały stracony czas <mrgreen> Romcia za to siedziała z pół godziny w jednym miejscu jak zahipnotyzowana i nie wiedziała co ma ze sobą począć, jak żyć <lol> A teraz biegają i szaleją na czele z szejkiem Kostkiem, który naprawdę jest fajnym kolesiem, bo nie zdarzyły się nigdy z jego strony żadne łapoczyny, nawet po powrocie od wetki był po prostu czuły i troskliwy
Nasze remontowe ekscesy nie mają wpływu na koteły, chociaż nie...mają! Wszystkie 3 pieczołowicie liczą śrubki, rozrzucają projekty i testują sprzęty <mrgreen> Mój mąż jest jedynym wykonawcą rewolucji kuchennych i sukcesywnie skręca puzzle, mebluje, maluje, a to trwa i trwa i trwa, ale dzięki temu komfort psychiczny kotów (jest spokojnie) i nasz (bo jest wszystko zrobione jak trzeba) zapewniony.
Cioteczki, niebawem wracamy na łono forum i na pewno nadrobimy wszelkie zaległości! Pozdrawiamy i głaski przesyłamy!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Za szybki koniec kuchennych rewolucji <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Wyjechała już ta Magda Gessler po kuchennych rewolucjach?
elsa, pokaż koty <mrgreen>
I kuchnię też <lol>
elsa, pokaż koty <mrgreen>
I kuchnię też <lol>