Boni- brytyjczyk, który odmienił moje domostwo :)
- asiunia0312
- ania_mruffka
Nasz ogródek z każdej strony jest zamknięty, więc właściwie nie idzie go opuścić. Jedynie górą wchodzi w grę, dlatego Boni przebywa na ogródku tylko pod naszym nadzorem. Niestety opcja ze smycza nie wchodzi w grę- za dużo mamy małych krzaczków, o które się plątał. Natomiast dziś pojechaliśmy do rodziców i tam już smycz poszła w ruch
trochę go denerwowało, że ma tylko okrąg do zwiedzania i dalej już wredna smycz nie pozwala, ale przyzwyczaił się i pięknie się pod krzaczkiem w słoneczku wygrzewał <ok> Pozdrawiamy w tę piękną majówkę <tańczy>

- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj ja też zazdroszczę ...Lumi pisze:szczęściarz z Boniego, że ma takie miejsce pod ''pysiem'' :-)
my tylko z dojazdem niestety i to jak czas pozwoli

ale jutro wybywamy i kociasty też będzie z takich uroków korzystał <mrgreen>
bardziej mnie to chyba cieszy niż sama majówka <lol>
mam nadzieję, że nie zwariowałam <mrgreen> hihi ...
- ania_mruffka
Boniś majóweczkę przeżył na 100% Wszystkie muchy były jego, paproszki i mróweczki też spotkały się z niemałym zainteresowaniem :-) takiemu to dobrze.... on gonił muchy a ja prace mgr kończyłam, ale nie powiem, bo pomagałam mi jak tylko umiał, tzn. przeszkadzał, ale tylko ja tak uważałam 
Buszujemy w kwiatkach i gonimy bąki...

Chwila relaksu na trawce...

Coś tam widzę!

W tym domku, co to go odwiedzam co jakiś czas, to najbardziej lubię kwietnik! :-)

Pozdrawiamy już pomajówkowo :-)

Buszujemy w kwiatkach i gonimy bąki...

Chwila relaksu na trawce...

Coś tam widzę!

W tym domku, co to go odwiedzam co jakiś czas, to najbardziej lubię kwietnik! :-)

Pozdrawiamy już pomajówkowo :-)