Królowa Coco (?) i cała reszta

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Jak ja bym sobie z Waszym Lesiem po tej drozynie polatała :-)
Awatar użytkownika
Fili_B

Post autor: Fili_B »

i jeszcze- co by na weekendzik starczyło - Coco w słoneczku - niestety przy zamkniętych drzwiach balkonowych... żałuję że pytałam o tą siatkę - mogłam założyć, i tak jest to prawie niewidoczne :-x ale ONI mnie jeszcze nie znają <lol> pomieszkam chwilę, niech ludzie ochłoną po remoncie elewacji-przecież nie muszę wbijać się kołkami w tynk <cenzura> i pojawi się siatka...sąsiedzi też maja koty- WSZYSTKIE wychodzące...pod naszym balkonem jest ogródek sąsiada z dołu obrośnięty tujami i bez dziur w płocie - ale ja i tak nie chcę żeby coco gdziekolwiek wyłaziła bez nadzoru 8-)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Fili_B

dziekujemy dziękujemy <oops>
a na spacer zapraszamy!!
las jest dosłownie 500metrów od mieszkania.
oddziela go od nas wielki plac budowy-ostatnio to modna okolica Poznania- i najlepsze jet to: idę z Lesiem do lasu, przechodzę w mych przepięknych kaloszach z pcv a'la rolnik przez plac budowy -piasek, kurz :-x i mijam matki z dziećmi- od wózeczków po takie maluchy biegające, wchodzę w nasz piękny lasek- jest tam szeroka ubita droga, taka że wózek spokojnie pojedzie, oraz skróty (jakimi ja chodzę wydłużając sobie trasę- jakby zygzakiem po lesie -widoczne na zdjęciach), jestem w lasku z 40min, wychodzę a te mamy nadal po placu budowy kolejne kółka robia... <shock> no dosłownie 100metrów dalej jest przyjemne powietrze, ptaszki spiewają, a one nie- będą krążyły w kółko i pokazywały sobie która ma lepszy wózek chyba <lol> nigdy tego nie zrozumiem <suchy>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Coco w kwiatkach prześliczna <zakochana>
Lesiu, piękny piesio :pies:
Awatar użytkownika
Fili_B

powiem Wam po ciuchu że Orijen z ryba jest mniam(dużo lepszy od kurczaka) <klaszcze>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Nic dziwnego, ze Coco skradła Twoje serce. Jest prześliczna i oczy ma przepiękne. <zakochana> A patrząc na piesia Lesia zapragnęłam leśnego spacerku z psem.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

ja też się nie dziwie, piękna brysiowa panienka :-)
Awatar użytkownika
ida sierpniowa

Post autor: ida sierpniowa »

Coco jak zwykle super, prawdziwa śliczniasta, brysiowa dziewczynka z niej <serce> . Wygłaskaj i wytargaj ode mnie i Keyusi jej słodkie futerko. A off topicowo to bardzo popieram Fili to co robisz <ok> .
Awatar użytkownika
Fili_B

:-x <diabeł>
pięknie!
Filip by wysłany do zoologa- kupić smakołyki dla Lesia.
przy okazji przemiła :-x <cenzura> profesjonalna sprzedawczyni namówiła go na kupno paru różnych saszetek z karmą dla Coco (tekst w stylu a pan to by chciał codziennie jeść to samo jednej firmy? :bicz: )
no Coco dostała piękną szaszetkę z niby łososiem :brzydal: jadła podobno az jej się uszy trzęsły.. ja myslę hmmm może to nie takie złe skoro jej tak smakuje 9chyba jadła podobne rzeczy w starym domu)...

ale dziś- jej kupa powaliła. z kuwety taki zapaszek że mnie obudził w sypailni!! na nie dało się tego wytrzymać!!! :mdleje:

grrrr
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Przede wszystkim należy czytać skład karmy a nie wierzyć w to, co mówi ekspedientka w sklepie bo one po prostu naciągają ludzi jak tylko się da :-x . Co to za saszetki kupiliście dla Coco?
Zablokowany