ANGUS

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Joanna P.

Re: ANGUS

Post autor: Joanna P. »

"Zimny łokieć" wymiata <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Sama słodycz <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jak mu musi być dobrze w tej mięciutkiej rozecie, aż mi się zachciało obok zmieścić <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Jaki rozkoszny maluszek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ostatnie zdjęcie rozbrajające <lol>
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Piekne zdjecia :-D
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

tak tak, co do ostatniego zdjęcia, to ja jestem chętna <lol> rozetowa 'blachara' ze mnie ;-))
słodko sobie poleguje :kotek: fajnie, ze drapak zaakceptowany! :-)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

zimny łokietek pobił wszystkie inne zdjęcia <lol> fajny kotuś
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Drapak naprawdę fajny, sama bym w takim wystawiła łokieć <lol>
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Kleoska napisz nam cos wiecej o Angusku. Jak sie zadomowil, gdzie spi, czym sie lubi bawic <mrgreen>
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Zadomowił się super, właściwie to ma się wrażenie że ten łobuz jest z nami od zawsze ;)
Do tej pory w nocy spał ze mną ale w środę synek przeniósł się z niemowlęcego łóżeczka do "dorosłego" i Angus widocznie stwierdził że tamto łóżko jest nowsze, fajniejsze, wygodniejsze... ile razy bym go nie przenosiła do siebie to on i tak kończy u synka. Poczułam się zdradzona ale stwierdziłam że ma to swoje plusy- wcześniej zawsze budził mnie o 3 rano i domagał się pieszczot ;-))
A w dzień króluje rozeta, w której dosłownie gubi kręgosłup. Przybiera takie pozy że czasem sprawdzam czy się nie połamał ;p no i jeżeli świeci słońce to można znaleźć go rozwalonego na parapecie.
Jeżeli chodzi o zabawki to ten kociak ma zdecydowanie dziwny gust- obecnie na topie jest końcówka od listwy przypodłogowej- wszędzie nosi ją w pysku i potrafi się nią bawić na prawdę długi czas (przyszło mi właśnie do głowy że muszę kiedyś nagrać filmik i wam to pokazać).
Muszę się wam także pochwalić że moje spojrzenie działa cuda- wystarczy że na niego spojrzę i już zaczyna mruczeć <mrgreen> Zachęcona tym powodzeniem sprawdzałam swoje właściwości na mężu ale niestety widocznie działam tak tylko na koty :haha:

Mam także pytanie, może ktoś mi tu odpowie chociaż powinnam je zadać w dziale żywieniowym- czy to nie szkodzi że Angus potrafi zjeść ponad 120g suchej karmy na dobę? Wcześniej czytałam że kociakom nie powinno się ograniczać jedzenia ale norma w jego wieku to jakieś 60 gram czyli połowę mniej. Dodam że Angus obecnie je tylko karmę RC kitten british i waży 1,7 kg. Póki co nie daję mu mokrej karmy bo kiedy ją dostawał to nie chciał nawet podejść do suchej.

No i na koniec ulubiona poza Angusa do spania, czasem mam wrażenie że może to jednak nie kot tylko np. wąż w futerku <shock> <?>
Obrazek
Zablokowany