Gustaw Z Kociego Dworu*PL
- mimbla
- Kontakt:
- martha
Dzwoniliśmy, pytalismy się i mamy czekać... Nasza wet po konsultacji z innym lekarzem zadecydowała że powinniśmy odkładać ten zabieg jak najdłużej bo jest to dość poważna operacja (zęby są zdrowe i na dodatek z tyłu). Więc mamy kontrolować sytuację i gdyby dziąsła znowu krwawiły przyjechać.
Mi ulżyło bo jakoś nie spieszyło mi się go na stół kłaść a Gustaw niczym się nie przejął tylko leżał i spał oczywiście :-)
Mi ulżyło bo jakoś nie spieszyło mi się go na stół kłaść a Gustaw niczym się nie przejął tylko leżał i spał oczywiście :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- martha
Oj pysio zaczerwieniony ale z tym nic teraz nie zrobimy.. Ale mamy kolejny problem
Gustawek ma koci katar chociaż na dwór nie wychodzi
Ma zatkany nos, ciagle "furczy", a oczy okropnie czerwone i załzawione. Więc dzisiaj wizyta u weta i kolejne trzy zastrzyki ( antybiotyk i lek przeciwzapalny). Jeszcze krople do oczu Gentamicin i leki uodparniające. I w sobotę kolejna wizyta
Gustawek ma koci katar chociaż na dwór nie wychodzi
Ma zatkany nos, ciagle "furczy", a oczy okropnie czerwone i załzawione. Więc dzisiaj wizyta u weta i kolejne trzy zastrzyki ( antybiotyk i lek przeciwzapalny). Jeszcze krople do oczu Gentamicin i leki uodparniające. I w sobotę kolejna wizyta
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- basienka
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt: