Bella & Carlos

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Re: Bella & Carlos

Post autor: Agnes »

Aga, Ty miesięczny urlop wzięłaś? :hidden:
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

AgnieszkaP pisze:Nie dałam rady porobić nowych fotek, ale obiecuję, że po powrocie z urlopu zorganizuję bliźniakom sesję :foto:
Na razie :roza:
Czekamy <gwiżdże> :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja już o swoich wakacjach też zapomniałam ... ;-(
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Jestem dziewczyny, w zasadzie od dziś, bo wczoraj późnym wieczorem wróciłam z Paryża. Zaraz po powrocie z Hiszpanii poleciałam z rodzicami na 5 dni do Paryża. Tata miał okrągłe urodziny - wyjazd był prezentem.
Mam masę zdjęć z obu wyjazdów, ale chwilę potrwa zanim je pokażę na forum.
Gdy wróciliśmy z Pawłem z Hiszpanii, okazało się, że z łapką Belli jest dużo gorzej. Utykała praktycznie cały czas :(((( Umówiłam ją do chirurga, ale wszystkim zajął się już Paweł, bo ja poleciałam z rodzicami.
Lekarz bardzo dokładnie obejrzał obie przednie łapy, ale na podstawie takiego badania dotykowego nic nie mógł stwierdzić. Uśpił Bellę i zrobił jej 4 zdjęcia, które według niego nic nie wykazały (dziś ma się konsultować z jeszcze innym chirurgiem). Podczas narkozy pobrał też krew (futro Belli wydawało mi się od jakiegoś czasu matowe, i tak miałam w planie szybko zbadać jej krew). Badanie wykazało bardzo wysoki poziom glukozy :(((( co może wskazywać na cukrzycę. Teraz jestem w domu poluję na Belli mocz, bo wg lekarza badanie moczu da kolejne wskazówki.
Bellusia dostała w piątek zastrzyk, który ma działać ok. tygodnia. Od czasu podania zastrzyku Bella nie kuleje.
Jak będę wiedziała coś więcej, dam znać.
Slonick

Post autor: Slonick »

Kciuki za Belle, oby miala szybka i trafna diagnoze.
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ufff, wszystko nadrobiłam, od połowy czewca mnie nie było, więc ogromnie gratuluję setki która była w międzyczasie <ok> i prześlicznych zdjęć kotów, kochanego mojego Carlosa w narożniku (piękna tapeta :-) ), Belli na parapecie, obojga na balkonie, wszystkich leżaków podłogowych i siedzącego Carlosa, który jak kręgielek jest zupełnie <lol> Pasjami uwielbiam taki kształt kota <zakochana>
AgnieszkaP pisze:Niedawno mieliśmy gości, przyjeżdżają do nas co rok, i byli zaskoczeni, jak Bella ściemniała. A tak była bialutka

Obrazek
Co tam znajomi <lol> Mój mąż niedawno się przyznał, że myślał że Leosiek będzie zawsze bialutki <lol> A tu proszę jakie "zaskoczenie" <mrgreen> Nie żeby mu się nie podobał, podoba mu się w tym "nowym" kolorze bardzo, całe szczęście :-)
A te dwa Twoje maleństwa cudne są zupełnie... <zakochana>

Biedna Bella :(((( Może sobie coś naciągnęła skutecznie i na tyle mocno, że do teraz trwa? Czy to by było widać na prześwietleniu?
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Trzymam mocno kciuki za zdrowie Bellutki i za łapkę.
Fajnie, ze już z nami jesteś :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Belluniu, bądź zdrowa :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Aguś super, że jesteś :-)
czekam na relacje wakacyjno- urodzinową :-)
i mocne kciuki za Belle zaciskam! :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Agnieszko fajnie, że już jesteś :kiss:
Smutna sprawa z Bellusią. Wiem czym jest cukrzyca u zwierzaka, moja sunia cztery lata na nią chorowała. Mam nadzieję, że to jednak nie będzie to. Trzymam mocno kciuki za to <ok> <ok> <ok> i za łaputka też <ok> <ok> <ok>
Zablokowany