Lucek, Leoś i Jadwinia
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Re: Lucjan i Leontes
Leoś jest cudny <serce> , mam nadzieje że moje szczęście będzie podobny do kolegi jak dorośnie :-) .Podziwiam obu chłopaków ale pointy w sercu mi siedzą <zakochana> ...
-
Ola_Mi
Hann, proponuję, żebyś podczas tego pierwszego tygodnia Jadwini w domu ustawiła kamery i robiła relację na żywo <mrgreen>
Podejrzewam, że oglądalnością przebijesz Gangnam Style - ja w każdym razie nie mogę się doczekać relacji z doJadwinienia <mrgreen>
Podejrzewam, że oglądalnością przebijesz Gangnam Style - ja w każdym razie nie mogę się doczekać relacji z doJadwinienia <mrgreen>
- Izabela AD
Ale wieści! Musiałam cofnąć kilka stron... <mrgreen> Oba wspaniałe ale Lucek <serce> schrupałabym go ....mniam
- Hann
<rotfl> Obiecuję informować na bieżąco. Niestety jestem paskudną pedantką i jak nie będzie światła nie będzie fot, jak będą koty kurzu na podłodze nie będzie filmu <lol> No ale dobra... Specjalnie dla Was odkurzę, ogarnę jakoś i nawet się nauczę wrzucać filmy na youtube'a <mrgreen>Ola_Mi pisze:Hann, proponuję, żebyś podczas tego pierwszego tygodnia Jadwini w domu ustawiła kamery i robiła relację na żywo <mrgreen>
Na razie krótkie wprowadzenie, czyli dlaczego Jadwinia <mrgreen>
"Gra Jadwini była strasznie skomplikowana i nie za dobrze ją zrozumiałem. Jadwinia dała każdemu z nas mnóstwo kart i wolno jej było zaglądać mi w karty i wymieniać swoje karty na moje. Potem było trochę tak jak przy grze w wojnę, tylko że bardziej zawile, bo na przykład zdarzało się, że trójką zabierała mi króla. Podobno trójka karo jest mocniejsza od króla trefl."
"Mikołajek" <mrgreen>
- Coffifi
- Agilisowy Rezydent
Gratuluje dokocenia
Piekne masz futra :-)
Piekne masz futra :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To ja już sobie wyobrażam Hann, co się będzie działo jak Jadwinia do was przybędzie <lol> Chłopaków sobie w mig poustawia po swojemu <lol> <lol> <lol>Hann pisze:Na razie krótkie wprowadzenie, czyli dlaczego Jadwinia <mrgreen>
"Gra Jadwini była strasznie skomplikowana i nie za dobrze ją zrozumiałem. Jadwinia dała każdemu z nas mnóstwo kart i wolno jej było zaglądać mi w karty i wymieniać swoje karty na moje. Potem było trochę tak jak przy grze w wojnę, tylko że bardziej zawile, bo na przykład zdarzało się, że trójką zabierała mi króla. Podobno trójka karo jest mocniejsza od króla trefl."
"Mikołajek" <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Haniu, z Lucka to się prawdziwy model robi <shock> On ewidentnie zaczyna pozować do zdjęć <lol>
A Leoś, no jak malowany <serce> <serce> <serce>
A Leoś, no jak malowany <serce> <serce> <serce>
- Indygo
Wspaniałe futerka <zakochana> . Prawdziwe bryśki!
- Asiencja
Ale wieści!
Razem z kudłatą Filą (Friggą z Brittaby) czekamy na zdjęcia w nowym domu <roll> Kolejny puchacz się pojawi, jupi <oops>
Razem z kudłatą Filą (Friggą z Brittaby) czekamy na zdjęcia w nowym domu <roll> Kolejny puchacz się pojawi, jupi <oops>
-
kotku
O rany. Ale zaspałam! Będzie trzeci kociszon w LucjanLoverkowie? <shock> Wow wow jakie cudne wieści! To wspaniale i gratuluję z całego serca <tańczy> Hurra hurra