Jeszcze się z naszego klubu "mam nie-miziastego-kota i to akceptuję "nie wypisyję <rotfl>
Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Audrey,Soniu..
Wydaje mi się,że to się mu "przytrafiło" niechcąco. Bo częstotliwość raz na 10 miesięcy jest mierna <lol>
Jeszcze się z naszego klubu "mam nie-miziastego-kota i to akceptuję "nie wypisyję <rotfl>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Kochany <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ach..nareszcie na Twój watek dotarłam......jeszcze wszystkich watków nie ogarniam co strasznie mnie deprymuje....
...ale pomalutku uda mi sie w końcu do Was Wszystkich zajrzeć.... :-)
ale widzę że tu trafiłam w bardzo podniosłym momencie :-) :-) :-) :-) Magnus ...Pan -Sołtys (kapitalna ksywka :-) ) odwiedził kolanka swojej Panci.....to trza uczcić co by sie już teraz regularnie powtarzało :-)
o ogromne głaski dla Fusiu.....jestem oszołomiona jego wiekiem i Waszą opieką....duże głaski....

ale widzę że tu trafiłam w bardzo podniosłym momencie :-) :-) :-) :-) Magnus ...Pan -Sołtys (kapitalna ksywka :-) ) odwiedził kolanka swojej Panci.....to trza uczcić co by sie już teraz regularnie powtarzało :-)
o ogromne głaski dla Fusiu.....jestem oszołomiona jego wiekiem i Waszą opieką....duże głaski....
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja zawsze mówię : na wszystko przyjdzie pora <diabeł> i na takie czułości też
<lol>
Asiu kot jest jak wino im starszy tym cudowniejszy i większa przylepa ,więc jeszcze będziesz narzekać ,że budzi Ciebie w nocy i molestuje nieustannie <lol>
<zakochana> 
Asiu kot jest jak wino im starszy tym cudowniejszy i większa przylepa ,więc jeszcze będziesz narzekać ,że budzi Ciebie w nocy i molestuje nieustannie <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Witaj w naszym wątku Norko, bardzo się cieszę,że tu zajrzałaśnorka pisze:ach..nareszcie na Twój watek dotarłam......jeszcze wszystkich watków nie ogarniam co strasznie mnie deprymuje.......ale pomalutku uda mi sie w końcu do Was Wszystkich zajrzeć.... :-)
ale widzę że tu trafiłam w bardzo podniosłym momencie :-) :-) :-) :-) Magnus ...Pan -Sołtys (kapitalna ksywka :-) ) odwiedził kolanka swojej Panci.....to trza uczcić co by sie już teraz regularnie powtarzało :-)![]()
o ogromne głaski dla Fusiu.....jestem oszołomiona jego wiekiem i Waszą opieką....duże głaski....![]()
![]()
![]()
Dziękuję za ciepłe słowa dla seniora Fusia <roll>
Danusiu <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu, moim kotom do tej pory się nie pomyliło i na kolana się nie wdrapały, wiec co tu dużo pisać, masz miziaka w domu i już <lol> Ja bym chyba pojechała do weta, zwłaszcza gdyby Kaya wywinęła mi taki numer <rotfl>
A Fusiu starowinka nieustannie mnie zachwyca, bidulek, chudzinka, ale jak mu dobrze u Panci pod kocykiem <serce>
A Fusiu starowinka nieustannie mnie zachwyca, bidulek, chudzinka, ale jak mu dobrze u Panci pod kocykiem <serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
No, ja tu się nie chcę przechwalać <mrgreen> ale Magnus jest po prostu grzecznym kotkiem, posłuchał cioci Asi i wziął przykład z Tajgi
Tylko patrzeć, jak nie będziesz mogła usiąść spokojnie, bo pewien piękny futrzak będzie Ci się od razu ładował na kolana

- Aleex
- Kontakt:
Witam po wakacjach 
Za "starszego" kotka trzymam kciuki, choć jestem pewna, że pod taką opieką czuje się znakomicie. A Magnus piękny. No i ta niespodzianka jaka urocza
Ja, niestety, nie doczekałam się jeszcze takiej chwili, żeby Hugo przyszedł do mnie na kolanka. Może kiedyś....
Za "starszego" kotka trzymam kciuki, choć jestem pewna, że pod taką opieką czuje się znakomicie. A Magnus piękny. No i ta niespodzianka jaka urocza
Ja, niestety, nie doczekałam się jeszcze takiej chwili, żeby Hugo przyszedł do mnie na kolanka. Może kiedyś....
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ale jak się takie kocie gesty docenia :-) , ja bym Magnusa z tego nie leczyła <mrgreen>
wiem co mówię bo Misza też raz w roku ląduje na drzemkę na kolanach i czasem tranzytem jak goni za mufą <lol>
wiem co mówię bo Misza też raz w roku ląduje na drzemkę na kolanach i czasem tranzytem jak goni za mufą <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Asiu, cudowny prezent dostałaś od Magnuska z okazji niedzieli
Jutro życzę Ci takiego prezentu z okazji poniedziałku, pojutrze z okazji wtorku i tak codziennie
Jutro życzę Ci takiego prezentu z okazji poniedziałku, pojutrze z okazji wtorku i tak codziennie