Wzięłam sobie za punkt honoru sesję zdjęciową futerkowców, pogoda piękna, światło sprzyjające, byłoby grzechem nie wykorzystać takich dobrych warunków do zdjęć :->
Muszę Wam powiedzieć, że jestem na etapie zapisywania się do szkoły fotografii, 1 kwietnia jestem umówiona na spotkanie i jeżeli się zdecyduję (muszę poznać warunki), to od października zacznę poznawać tajniki fotografii <mrgreen>
Ula,
ja nie mam suszary. Planowałam taką na blacie, ale mąż mnie przekonał, że nie ma dużo takich naczyń, które myje się ręcznie, a jak już, to będziemy myć i od razu wycierać, stąd ten ręcznik koło zlewu <mrgreen>
Za to okap mamy z taką mocą, że jak zaciągnie, to szafki nad nim się otwierają <lol>
Dzisiaj podjadę wybrać roletę, bo łyso w oknie i remont kuchni będzie można uznać za definitywnie zakończony. W dniu dzisiejszym odbieram też kanapę od tapicera, później jeszcze tylko drzwi od szafy przesuwanej wymienię (ciężko z fachowcami, na wszystko trzeba czekać) i daję sobie spokój z urządzaniem mieszkania. Może tak za 3 lata wezmę się za łazienkę, ale specjalnie nie zaprzątam sobie tym głowy, czas na odpoczynek