Kacper Róża Wiatrów*PL
- Łatka
Re: Kacper Róża Wiatrów*PL
No to pies mu mordke lizał ..... Momentami tez mi się gorąco robiło ale chyba im się takie zabawy podobają. Tylko trochę kategorie wagowe się nie zgadzają
W każdym bądź razie oba są przesłodkie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
W każdym bądź razie oba są przesłodkie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Magnatus
- Kontakt:
I nie tylko mordkę Podobają i dowiedzieliśmy się że są całkowicie normalne <mrgreen>Łatka pisze:No to pies mu mordke lizał ..... Momentami tez mi się gorąco robiło ale chyba im się takie zabawy podobają. Tylko trochę kategorie wagowe się nie zgadzają
Tylko ponoć mogą przerodzić się w prawdziwe walki jeżeli nie wykastrujemy Kacperka
Kacper bierze udział w konkursie "Dachowiec i Rasowiec Miesiąca", jeżeli komuś podoba się "Kocie Brownie" to niech zagłosuje <mrgreen>
http://www.petsupplies.pl/dachowiec-i-r ... ?prID=8132
- Magnatus
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Przyjaźń psio -kocia oczywiście bardzo cieszy ale.....
Ja mam dwa koty i psa - sunię sznaucerkę -olbrzymkę.
Zwierzaki są tak nauczone ,ze okazują sobie przede wszystkim te pozytywne emocje ,psina leży i ledwo dycha <lol> ( chce żeby jej zachowanie było zaakceptowane przez nas) ,a koty ocierają się o nią , przytulają , Kolorek robi namiętnie baranki ale nie było i nie ma jakichkolwiek łapoczynów . Kala uwielbia dawać noska na powitanie ,a noski ich porównując wymiatają bo kufon Oktawi jest ogromny <lol>
Pies jest po stosownym szkoleniu ,a koty od początku uczone , to jest naprawdę duża różnica wagi i psina może zrobić krzywdę ,a zwinny kot też jak drapnie w nos , oko i psina zacznie się bronić <strach>
To są tylko zwierzęta o małym rozumku musicie je pilnować i nauczyć właściwych zachowań :-)
Ja mam dwa koty i psa - sunię sznaucerkę -olbrzymkę.
Zwierzaki są tak nauczone ,ze okazują sobie przede wszystkim te pozytywne emocje ,psina leży i ledwo dycha <lol> ( chce żeby jej zachowanie było zaakceptowane przez nas) ,a koty ocierają się o nią , przytulają , Kolorek robi namiętnie baranki ale nie było i nie ma jakichkolwiek łapoczynów . Kala uwielbia dawać noska na powitanie ,a noski ich porównując wymiatają bo kufon Oktawi jest ogromny <lol>
Pies jest po stosownym szkoleniu ,a koty od początku uczone , to jest naprawdę duża różnica wagi i psina może zrobić krzywdę ,a zwinny kot też jak drapnie w nos , oko i psina zacznie się bronić <strach>
To są tylko zwierzęta o małym rozumku musicie je pilnować i nauczyć właściwych zachowań :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cudnie wyglądają wspólnie przy miskach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Przyjaźń kocio-psia jest niezwykła <serce> <serce> <serce> Miałam to szczęście, że doświadczyłam takich widoków w swoim domu :-)
Przyjaźń kocio-psia jest niezwykła <serce> <serce> <serce> Miałam to szczęście, że doświadczyłam takich widoków w swoim domu :-)
- Betuś
Oj tak, ja tam widzę dwoch przystojniaków <serce>
- Magnatus
- Kontakt:
Danusiu dziękuje za troskę <mrgreen>
Zapewniam, że obojgu nie dzieje się krzywda i są pilnowane. Szczególnie Grand bo to wulkan energii <diabeł>
Do łapoczynów dochodzi, nie zaprzeczam ale tylko w zabawie i bez pazurów :-) Rano zawsze jest szaleństwo a później śpią pół dnia
Niestety dopóki Grand trochę nie spoważnieje nie ma mowy o wspólnym spaniu <mrgreen>
O proszę jaki aniołek i przystojniak <aniołek>
Zapewniam, że obojgu nie dzieje się krzywda i są pilnowane. Szczególnie Grand bo to wulkan energii <diabeł>
Do łapoczynów dochodzi, nie zaprzeczam ale tylko w zabawie i bez pazurów :-) Rano zawsze jest szaleństwo a później śpią pół dnia
Niestety dopóki Grand trochę nie spoważnieje nie ma mowy o wspólnym spaniu <mrgreen>
O proszę jaki aniołek i przystojniak <aniołek>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> te jego uszy
- Betuś
Piękny ciapukek
- Magnatus
- Kontakt:
Kacper aktualizacja <mrgreen>
10.01 nasz pucuś ( nowa ksywa nadana przez koleżankę ) skończy 9 miesięcy :-)
Po mimo złych wyników krwi nie widać żeby coś mu dolegało. Mógłby więcej pić ale nie wiemy jak go do tego nakłonić.
Odkręcona woda w kranie go nie interesuje więc chyba nie ma sensu kupować fontannę
Kot nakolankowy
i straszny miziak <mrgreen>
Kot w butach
Kumple <aniołek>
Koci ogonek :-)
10.01 nasz pucuś ( nowa ksywa nadana przez koleżankę ) skończy 9 miesięcy :-)
Po mimo złych wyników krwi nie widać żeby coś mu dolegało. Mógłby więcej pić ale nie wiemy jak go do tego nakłonić.
Odkręcona woda w kranie go nie interesuje więc chyba nie ma sensu kupować fontannę
Kot nakolankowy
i straszny miziak <mrgreen>
Kot w butach
Kumple <aniołek>
Koci ogonek :-)