Fionka
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Fionka
Trzymam kciuki!
Strasznie słodka jest nakolankowa

Strasznie słodka jest nakolankowa
-
Diazo
Mam nadzieję że jej się to po zabiegu nie zmieni. Jedziemy na 11, trochę mam stracha.
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za zabieg

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ojej, to jeszcze niecała godzina. Trzymam mocne
za Fionkę

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Jak się ma Fionka po zabiegu?

-
Diazo
Odebraliśmy kotkę wybudzoną. W domu miała problemy z utrzymaniem pionu. Generalnie śpi cały czas na kolanach. Trochę już chodziła, ale chyba jej kaftanik nieco przeszkadza, bo czasem się kładzie/przewraca, sam nie wiem czy to pierwsze czy to drugie. Zobaczymy jutro. Wygląda na to że wszystko będzie OK, od rana się nie załatwiała, zapomniałem zapytać weta czy coś popuściła w lecznicy. Dzisiaj jeszcze nie dostała nic do jedzenia. Teraz leży w wyrku, mam nadzieję że wytrzyma do rana. Generalnie jest cichutka i bidna taka że szok, jak nie ona. Mam nadzieję że szybko wróci do siebie. Dzięki za kciuki, teraz trzymajcie za rekonwalescencję.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zobaczysz, jutro-pojutrze już będzie duuużo lepiej
Ale pamiętam jak to było z Kalinką, strasznie biedniutka była jak się przewracała....
Za szybką rekonwalescencję!

Za szybką rekonwalescencję!
-
Diazo
Witam.
Dzisiaj kotka sobie już świetnie radzi, kuwetkuje, je i pije. Jest dzielna, tyle że dużo mniej "dynamiczna". Chodzi statecznie i wolno, ale już się nie kiwa i nie przewraca. Dużo śpi. Ten jej wyjątkowy spokój tłumaczę sobie kaftanikiem. Czy powinniśmy go zdejmować w celu zbadania rany w kierunku ropienia?
Kolejny temat to wyniki badania krwi. Szukałem odpowiedniego wątku w dziale "zdrowie", ale nie udało mi się znaleźć. W razie czego proszę o przesunięcie posta. Ale do rzeczy. Wyniki niektórych parametrów wykraczają poza normę. Wet mnie uspokajał że jest OK, niemniej jednak proszę o pomoc osoby, które potrafią zinterpretować wyniki. Czy mamy powody do niepokoju?

Dzisiaj kotka sobie już świetnie radzi, kuwetkuje, je i pije. Jest dzielna, tyle że dużo mniej "dynamiczna". Chodzi statecznie i wolno, ale już się nie kiwa i nie przewraca. Dużo śpi. Ten jej wyjątkowy spokój tłumaczę sobie kaftanikiem. Czy powinniśmy go zdejmować w celu zbadania rany w kierunku ropienia?
Kolejny temat to wyniki badania krwi. Szukałem odpowiedniego wątku w dziale "zdrowie", ale nie udało mi się znaleźć. W razie czego proszę o przesunięcie posta. Ale do rzeczy. Wyniki niektórych parametrów wykraczają poza normę. Wet mnie uspokajał że jest OK, niemniej jednak proszę o pomoc osoby, które potrafią zinterpretować wyniki. Czy mamy powody do niepokoju?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Z wynikami nie pomogę, ale trzymam kciuki żeby Fionka szybkości doszła do siebie