<shock> A to bys niespodzianke miala, jakby Ci dziecko w polbucikach przybieglo.... <lol> (no bo "u nas" to na pewno tak by bylo)margit pisze:dochowka nie spotkałam na swej drodze, ale pantofle się mówi u nas na kapcie bardzo często, zwłaszcza do dzieci : No ubierz pantofelki
Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- yamaha
- Genius Loci
- Witcha
ło matko... Yamaha ja tak rozprawiam w Twoim wątku o kapciach i innych piekarnikach, jakoś ttak myślałam że powstał taki hyde park ;p i tam bazgrolę...
w ramach rewanżyku dam Ci przepis (nie moj własny ale przeze mnie rozpropagowany wśród znajomych) na cuuuuudowny peeling kawowy do skory
dwie łyzki kawy fusiastej po parzonce
łyżka smietany dwie lyzki cukru
najpierw sie myjesz mydlem a potem ten peeling, zeby ta smietana kawa i reszta dzialala
skora jest tak niesamowicie mieka ze ja po takiej kapieli to sie miziam po ramionach jakis czas...
polecam
i wybacz megasierny <offtopic>
no i na nogach mam teraz wygodne panntofle a chodze w szpilkach tudziesz polbutach na obcasie ;p
w ramach rewanżyku dam Ci przepis (nie moj własny ale przeze mnie rozpropagowany wśród znajomych) na cuuuuudowny peeling kawowy do skory
najpierw sie myjesz mydlem a potem ten peeling, zeby ta smietana kawa i reszta dzialala
skora jest tak niesamowicie mieka ze ja po takiej kapieli to sie miziam po ramionach jakis czas...
polecam
no i na nogach mam teraz wygodne panntofle a chodze w szpilkach tudziesz polbutach na obcasie ;p
- yamaha
- Genius Loci
Lo matulu... Az na podkarpaciu czuc ze u nas goraco i ze sie spocilamsierpniowska pisze:dam Ci przepis (nie moj własny ale przeze mnie rozpropagowany wśród znajomych) na cuuuuudowny peeling kawowy do skory
- yamaha
- Genius Loci
- Molly
i miło, że nas nie rozjedziesz za te gadki, bo to rzeczywiscie hyde park się zrobiłyamaha pisze:Dla przypomnienia, yamaha to ja...
I w watku uczestnicze (a poza tym spadam na urlop za jakies niecale pol godzinki, wiec mozecie sobie tu w moim watku pobalaganic, nie bede sie zloscic)
Wypoczywaj, baw się dobrze
Za Twoją zgodą zaopiekujemy się wątkiem <mrgreen>