A puchata jest przecudna, a z tym jęzorkiem to już w ogóle... <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
*Kostek*Sonia*Rominka*
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Oj, współczuję, moja szwagierka ma takie migreny, wrogowi bym nie życzyła...
A puchata jest przecudna, a z tym jęzorkiem to już w ogóle... <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>

- elsa
Dziękuję bardzo za ciepłe słowa <serce>
Powiem szczerze, że się nie spodziewałam, tym bardziej, że raczej wyluzowana byłam, w sobotę na disco skoczyłam, nogą wykręciłam, pośmiałam się, pełen relaks :-) Tak to jest z tym dziadostwem, odzywa się wydawałoby się, bez powodu, a to może gdzieś emocje trzymałam skumulowane. Niestety, mam tak od dziecka, w ten sposób mój organizm "radzi" sobie ze stresem
Aaaa i w piątek byłam przecież na mega koncercie Julii Marcell <serce> Uwielbiam ją, jest cudowna, taka niszowa i nie przesiąknięta komercją! Z desperacją, narażając własne życie wychylając się przez barierkę (miejscówka na balkonie), udało mi się uścisnąć jej rękę, kiedy witała się z fanami <mrgreen> Muszę stwierdzić, że miała tak samo zimne ręce, jak ja miewam notorycznie <roll> Naprawdę było czarodziejsko, kilkukrotne bisy, owacje <serce> Kocham ją i polecam Wam <mrgreen>
Powiem szczerze, że się nie spodziewałam, tym bardziej, że raczej wyluzowana byłam, w sobotę na disco skoczyłam, nogą wykręciłam, pośmiałam się, pełen relaks :-) Tak to jest z tym dziadostwem, odzywa się wydawałoby się, bez powodu, a to może gdzieś emocje trzymałam skumulowane. Niestety, mam tak od dziecka, w ten sposób mój organizm "radzi" sobie ze stresem
Aaaa i w piątek byłam przecież na mega koncercie Julii Marcell <serce> Uwielbiam ją, jest cudowna, taka niszowa i nie przesiąknięta komercją! Z desperacją, narażając własne życie wychylając się przez barierkę (miejscówka na balkonie), udało mi się uścisnąć jej rękę, kiedy witała się z fanami <mrgreen> Muszę stwierdzić, że miała tak samo zimne ręce, jak ja miewam notorycznie <roll> Naprawdę było czarodziejsko, kilkukrotne bisy, owacje <serce> Kocham ją i polecam Wam <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Elsa, dobrze, że już migrena minęła, współczuję bardzo, bo choć ja na szczęście prawie nigdy nie miewam bólu głowy (nie mówiąc już o migrenie) to znam parę osób, które na to cierpią i "cierpią" to i tak mało powiedziane.
No to tak tylko wspomnę, że czekamy na Romcię
a jak gdzieś tam jeszcze Sońcia się zaplącze, to ja chętnie popodziwiam <lol>
No to tak tylko wspomnę, że czekamy na Romcię
- elsa
Mam foteczki, ale nie wiem na ile chcecie oglądać wszystkie koteły, bo mowa o Romci i Sonii, a Kościsław pominięty <gwiżdże>
No to niech każdy wybierze coś dla siebie, o! <mrgreen>
Romcia miała tendencję ustawiania się przy balkonie, a on po zimie po prostu się rozsypał <strach> Nic to, oceniajcie modelkę, na detalach proszę się nie skupiać <gwiżdże>

Przepraszam, jeżeli udało mi się kogoś zanudzić taką ilością fotek <oops>
Pozdrawiamy wszystkich kocio-serdecznie! <serce>
No to niech każdy wybierze coś dla siebie, o! <mrgreen>
Romcia miała tendencję ustawiania się przy balkonie, a on po zimie po prostu się rozsypał <strach> Nic to, oceniajcie modelkę, na detalach proszę się nie skupiać <gwiżdże>

Przepraszam, jeżeli udało mi się kogoś zanudzić taką ilością fotek <oops>
Pozdrawiamy wszystkich kocio-serdecznie! <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Rominka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Jest po prostu obłędna, te grube śliczne laputki, puchata kita, cudowne spojrzenie
Zdecydowana gwiazda dzisiejszej sesji <serce> Kudłate jest piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zeby nie było, Soncia tez śliczna, słodki okrągły pysio, zwłaszcza jak tak mruzy oczka <serce>
Kościu dziś tak troche z ukrycia obserwował
Jest po prostu obłędna, te grube śliczne laputki, puchata kita, cudowne spojrzenie
Zdecydowana gwiazda dzisiejszej sesji <serce> Kudłate jest piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zeby nie było, Soncia tez śliczna, słodki okrągły pysio, zwłaszcza jak tak mruzy oczka <serce>
Kościu dziś tak troche z ukrycia obserwował
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Zjawiskowe koty <zakochana> Sonia wiadomo, moja miłość ale naprawdę bardzo trudno wybrać zwycięzcę sesji, zresztą po co skoro cała trójka przepiękna <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
O rany, ale kita
CUDNA JEST <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
CUDNA JEST <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Nie wiem kto podoba mi się najbardziej <zakochana>
ale dziś ujęły mnie cudowne usteczka Rominki <serce>
Elsa i cudowny masz ogródek, zazdroszczę że kotki mają gdzie wyjść . U mnie przed blokiem to <strach>
ale dziś ujęły mnie cudowne usteczka Rominki <serce>
Elsa i cudowny masz ogródek, zazdroszczę że kotki mają gdzie wyjść . U mnie przed blokiem to <strach>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Wszystkie piękne, ale Rominka
I pod balkonem, i na rękach, i pyszczek na wietrze, po prostu cudo <zakochana> A ten ogon... <serce>
Głaski dla całej trójeczki
I pod balkonem, i na rękach, i pyszczek na wietrze, po prostu cudo <zakochana> A ten ogon... <serce>
Głaski dla całej trójeczki
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Zjawiskowe koty masz a zdjęcia robisz niesamowicie piękne ,godzinami można na nie patrzeć <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce>