*Kostek*Sonia*Rominka*
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
o jacie ile cudnych fotek
Tak przeglądam i myślę, o to skomentuję i jeszcze to bo jest cudne, oooo to też.....no po każdym coś bym wpisała, ale tyle tego,że ho ho <lol> Można się zachwycić <zakochana> <zakochana> Ja Kostusia też bardzo lubię i podziwiam, ale dziewczynki jak to dziewczynki bardziej ruszają moje serducho, a Sońcia......no co ja będę pisać.......to jej puszczone oczko jest rozbrajające i jak się zaciąga wiaterkiem <lol> <serce> . Romcia niuch niuch i dama w zieleni powala <serce> acha i jeszcze Romcia - panienka z okienka <serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Ależ to była przyjemność, tyyyyle fantastycznych zdjęć z taaaaakimi kotami <zakochana> Idę oglądać jeszcze raz. I na tym się pewnie nie skończy 
- joakar
Zdjęcia jak zwykle przecudne, nie wiem które podoba mi się najbardziej.
Sonia jest przepiękna, te oczy. <serce> No kocham ją.<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Romcia, wygląda na taką delikatną, eteryczną damę. I te futerko na wietrze <serce>
Kostek, ale on ma hipnotyzujące oczy. Przepiękny jest. <zakochana>
Sonia jest przepiękna, te oczy. <serce> No kocham ją.<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Romcia, wygląda na taką delikatną, eteryczną damę. I te futerko na wietrze <serce>
Kostek, ale on ma hipnotyzujące oczy. Przepiękny jest. <zakochana>
- Lelka
Elsa ależ masz piękne koty. Ale też dar niesamowity do pięknych fotografii. Rewelacja
Przeczytałam fragment z pierwszego dnia w domu dziewczyn...i poryczałam się.
<zakochana>
Przeczytałam fragment z pierwszego dnia w domu dziewczyn...i poryczałam się.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Błękitnooki przystojniaku <serce>
Dziewczynki jak porosły , a takie malutkie niedawno były :-)
Dziewczynki jak porosły , a takie malutkie niedawno były :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne wszystkie kotuchy bez wyjątku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dziewczyny mają niesamowite bursztyny zamiast oczek
Uwielbiam patrzeć, jak koty na dworze tak zapamiętale wąchają powietrze mrużąc oczka <zakochana>
Dziewczyny mają niesamowite bursztyny zamiast oczek
Uwielbiam patrzeć, jak koty na dworze tak zapamiętale wąchają powietrze mrużąc oczka <zakochana>
- elsa
Cioteczki, jesteście takie szczodre w prawieniu komplementów - no dziękujemy bardzo za wszystkie, są dla nas miodem na serce! Bardzo!
<serce>
<serce>
Ach, to był dzień pełen wrażeń, kiedy przywieźliśmy dziewczynki, nigdy go nie zapomnę! <serce> Aż wróciłam do mojego wpisu i przypomniałam sobie szczegóły - tak, to jeden z najważniejszych momentów w naszym życiu! <serce> Napisałam wtedy, że mój mąż wybrał sobie Romcię na swojego kotka (a ja to skwitowałam, "a niech ma, w końcu to dzień chłopaka") i wiecie co? Romcia jest jemu tak oddana, że czasami mnie z zazdrości zżera <gwiżdże> To do niego przychodzi i prosi o pieszczoty, przy nim się kładzie, z nim rozmawia <zakochana> Niesamowite! <serce>
Z ogródka bardzo się cieszę, bo pomimo tego, że jest nieduży, to latem spędzamy na nim bardzo dużo czasu. Spotykamy się z zaprzyjaźnionymi sąsiadami, grillujemy, opalamy się. No i kotki mogą sobie pohasać. Dookoła jest zielono, skarpa zapewnia nam to, że nigdy nie wyrośnie nam niezapowiedzianie kolejny blok, jest cisza i spokój :-) Wkurzające jest tylko to, że nie wszyscy właściciele psów pilnują swoje pociechy i taki jeden z drugim potrafi przybiec pod balkon i zwalić klocka <wsciekly> W sumie większość wyprowadza swoje zwierzęta na smyczy, ale są takie 2 osobniki, których właściciele mają w dupie gdzie załatwia się ich pies, ech
Ach, to był dzień pełen wrażeń, kiedy przywieźliśmy dziewczynki, nigdy go nie zapomnę! <serce> Aż wróciłam do mojego wpisu i przypomniałam sobie szczegóły - tak, to jeden z najważniejszych momentów w naszym życiu! <serce> Napisałam wtedy, że mój mąż wybrał sobie Romcię na swojego kotka (a ja to skwitowałam, "a niech ma, w końcu to dzień chłopaka") i wiecie co? Romcia jest jemu tak oddana, że czasami mnie z zazdrości zżera <gwiżdże> To do niego przychodzi i prosi o pieszczoty, przy nim się kładzie, z nim rozmawia <zakochana> Niesamowite! <serce>
Z ogródka bardzo się cieszę, bo pomimo tego, że jest nieduży, to latem spędzamy na nim bardzo dużo czasu. Spotykamy się z zaprzyjaźnionymi sąsiadami, grillujemy, opalamy się. No i kotki mogą sobie pohasać. Dookoła jest zielono, skarpa zapewnia nam to, że nigdy nie wyrośnie nam niezapowiedzianie kolejny blok, jest cisza i spokój :-) Wkurzające jest tylko to, że nie wszyscy właściciele psów pilnują swoje pociechy i taki jeden z drugim potrafi przybiec pod balkon i zwalić klocka <wsciekly> W sumie większość wyprowadza swoje zwierzęta na smyczy, ale są takie 2 osobniki, których właściciele mają w dupie gdzie załatwia się ich pies, ech
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ten ogródek to jest pod blokiem <shock> no to szacun wielki.
U nas to są zdeptane trawniki ,szkła , ptasie i psie odchody itp no jest w co wdepnąć
U nas to są zdeptane trawniki ,szkła , ptasie i psie odchody itp no jest w co wdepnąć
- elsa
Bardziej za blokiem <mrgreen> Tam jest ogromna zielona skarpa obsadzona roślinnością (a za nią cmentarz, ale w ogóle go nie widać, trzeba się wspiąć na sam szczyt) i tylko właściciele kilku mieszkań na parterze mają ogródki. One są wydzielone, to teren prywatny i osoby postronne, a nawet inni sąsiedzi, nie mogą na nie wchodzić. Teraz wrzucę poglądowe zdjęcie z internetu, a jak będzie cieplej, to wyjdę i własną fotkę trzasnę <mrgreen>
Tych ogródków jest 7

a to część osiedla

Tych ogródków jest 7

a to część osiedla

- yamaha
- Genius Loci
Slicznie !
Takie troche domki-bloki, super to wyglada moim zdaniem, BARDZO mi sie podoba !
Gdansk w ogole jest sliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Takie troche domki-bloki, super to wyglada moim zdaniem, BARDZO mi sie podoba !
Gdansk w ogole jest sliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>