*Kostek*Sonia*Rominka*
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
<shock> jestem pod wrażeniem ,pięknie tam masz <zakochana>
- elsa
To osiedle jest takie kameralne, na każdej klatce tylko 4 mieszkania, a klatek jest 7, czyli łącznie 28 rodzin. Są 3 bloki właśnie takie siedmioklatkowe i 2 mniejsze, to wszystko. Dba się tu o wszystko, są osoby, które pod względem zieleni mają fioła i dzieki temu to tak estetycznie wygląda. Osiedle jest oddzielone od ulicy, schowane wręcz, po prostu z głównej drogi wjeżdża się w nasz zakątek, który nazywa się Osiedlem Pomarańczowym <mrgreen> Nie ma tu dróg przelotowych, a wyłącznie droga wewnętrzna. Świetnie się tu mieszka, gdyby nie jedna sąsiadka, ale jak widać za dobrze być nie może <roll>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Śliczna okolica <serce>
- elsa
Gdańsk obecnie jest totalnie rozkopany, rozbudowuje się centrum i panuje tu totalny armagedon <wsciekly> A już korki doprowadzają mnie do <cenzura> Normalnie droga ze szkoły (odbieram córkę) do domu zajmuje mi 15 minut, a dzisiaj 45!! <diabeł> i tak codziennie
Nie znoszę jeździć po tym mieście, jest koszmarne pod tym względem 
- mundzia
Zazdraszczam!! Miejscówy i całej, przepięknej Kociej Ferajny!!
<serce> <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<serce> <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Lelka
Super macie <mrgreen> Ja nawet balkonu nie mam 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No przesadziłaś kobieto z tymi zdjęciami <diabeł> <diabeł> <diabeł>
To już wiem, dlaczego tak strasznie boli mnie dzisiaj glowa <zły> Widocznie nie była przygotowana na nadmiar
takich wrażeń, tyle piękna plus wszechobecna zazdrość (piękne koty, noszone na rękach, ogród przydomowy,
zdjęcia takie, że mam ochotę swój aparat wyrzucić przez okno) <wsciekly>
No nie wiem, nie wiem, czy tu będę jeszcze zaglądać, prędzej mnie dojrzysz w swoim ogródku jak gnam co sił
w nogach z Sonią i Rominką pod pachą. Nie mam jeszcze pomysłu, w co zapakuje Kostka, ale jemu też dam radę <mrgreen>
Ehhhhhhhh
P.S. Pamietasz, kiedys wyslalam Ci wiadomosci i Ty mi odpisalas, i ja mialam zamiar odpisac Ci na drugi dzien... I pomysl,
jaka ja niezorganizowana jestem, to z miesiąc albo dwa temu było, a ja Ci jeszcze nie odpisalam, ale pamietam, zeby to zrobic <święty> I zrobię <lol>
To już wiem, dlaczego tak strasznie boli mnie dzisiaj glowa <zły> Widocznie nie była przygotowana na nadmiar
takich wrażeń, tyle piękna plus wszechobecna zazdrość (piękne koty, noszone na rękach, ogród przydomowy,
zdjęcia takie, że mam ochotę swój aparat wyrzucić przez okno) <wsciekly>
No nie wiem, nie wiem, czy tu będę jeszcze zaglądać, prędzej mnie dojrzysz w swoim ogródku jak gnam co sił
w nogach z Sonią i Rominką pod pachą. Nie mam jeszcze pomysłu, w co zapakuje Kostka, ale jemu też dam radę <mrgreen>
Ehhhhhhhh
P.S. Pamietasz, kiedys wyslalam Ci wiadomosci i Ty mi odpisalas, i ja mialam zamiar odpisac Ci na drugi dzien... I pomysl,
jaka ja niezorganizowana jestem, to z miesiąc albo dwa temu było, a ja Ci jeszcze nie odpisalam, ale pamietam, zeby to zrobic <święty> I zrobię <lol>
-
maqdzik
elsa, masz piekna koty <serce> i bardzo ładnie tam u Was 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O niech ja padnę
Romcia wąchająca wiaterek i Romcia na ramieniu Nataszki <zakochana>
Sonia z główką w drzwiach <serce>
Dziewczyny dzisiaj zgarnęły całą pulę <zakochana> <serce>
Ogródek to super sprawa, zwłaszcza jak jest kameralny. W naszym bloku też parter ma ogródki, ale co z tego skoro połowa ma je tuż przy chodniku....
Pięknie macie!
A co do właścicieli psów.... u nas też mieszka jeden mały piesek, którego właściciele wyprowadzają na siku przed klatkę. Dosłownie. Na chodniku jest już wyżartych co najmniej 10 plam <wsciekly>
Romcia wąchająca wiaterek i Romcia na ramieniu Nataszki <zakochana>
Sonia z główką w drzwiach <serce>
Dziewczyny dzisiaj zgarnęły całą pulę <zakochana> <serce>
Ogródek to super sprawa, zwłaszcza jak jest kameralny. W naszym bloku też parter ma ogródki, ale co z tego skoro połowa ma je tuż przy chodniku....
Pięknie macie!
A co do właścicieli psów.... u nas też mieszka jeden mały piesek, którego właściciele wyprowadzają na siku przed klatkę. Dosłownie. Na chodniku jest już wyżartych co najmniej 10 plam <wsciekly>
- mocca6
Przepiękne miejsce, cudowne kociaki, przeeeśliczne zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>