Fajne te kolorowe i różnorodne stadko u Ciebie
Albert i nie tylko
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Hannah2
- asiunia0312
Fajne ujecie jak Dorian sprawia manto małemu, ale z drugiej strony szkrab nic nie zawinił
Widzę, że z Albercikiem utrzymuje neutralne stosunki to dobrze. Dorian zachowuje się jak starszy brat i pilnuje porządku w domu. Myślę, że z biegiem czasu jak maluchy dorosną i nie będą tak rozrabiać, zacznie też je tolerować tak jak Alberta :-P
głaski dla kolorowych futerek

Widzę, że z Albercikiem utrzymuje neutralne stosunki to dobrze. Dorian zachowuje się jak starszy brat i pilnuje porządku w domu. Myślę, że z biegiem czasu jak maluchy dorosną i nie będą tak rozrabiać, zacznie też je tolerować tak jak Alberta :-P
głaski dla kolorowych futerek
- Hannah2
Zaniedbałam trochę forum
Albercik tydzień temu skończył roczek :-) widzę że nareszcie nabiera toche masy.
W poniedziałek miałam kastrację 2 młodych kocurków.
Tyle kotów w swoim życiu kastrowałam (nie włąsnoręcznie oczywiście
) ale pierwszy raz zdarzyło mi się że jeden kot krwawił a drugi sikał pod siebie, mocz normalnie mu leciał cały czas a on w zasadzie nieprzytomny - mimo że do domu wrócił rozbudzony.
Podczas kąpieli jakbym szmacianą lalkę kąpała - aż się martwiłam ale wet powiedział, że tak może być.
Na szczęście następnego dnia już oba brykały a wczoraj byłam na kontroli i zastrzykach i jest wszystko OK.
Albercik tydzień temu skończył roczek :-) widzę że nareszcie nabiera toche masy.
W poniedziałek miałam kastrację 2 młodych kocurków.
Tyle kotów w swoim życiu kastrowałam (nie włąsnoręcznie oczywiście
Podczas kąpieli jakbym szmacianą lalkę kąpała - aż się martwiłam ale wet powiedział, że tak może być.
Na szczęście następnego dnia już oba brykały a wczoraj byłam na kontroli i zastrzykach i jest wszystko OK.
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: