Malena pisze:
Carmela nie masz już tego dosyć? Oszalałą ta nasza pańcia z tymi fotami!
Yoguś ale my mamy przesrane z tym pozowaniem i to wszystko w imię czego - jakiejś marnej puszki tuńczyka
Pięknie podpisane a Pańcia rzeczywiście poszalała z fotami <gwiżdże>
Bardzo zaległe głaski urodzinowe dla cuuuudneeej jubilatki
<oops> <oops> <oops>
Wiem, że przegięłam <oops> ale to było dla Szopi <serce> w końcu urodziny miotu C to także święto Alicji i Grzegorza. Właśnie zapomniałam zupełnie, że to Grześ przyjmował maluszki na świat. Serdeczne pozdrowienia dla dzielnego akuszera <mrgreen>
mimo że mam już następne fotki celowo ich nie wstawiam żebyście nie miały dosyć moich sierściuszków, a o mnie nie pomyślał, że niespełna rozumu jestem
Muszę się śpieszyć bo Carmela właśnie na mnie krzyczy, że mam się nią zająć <lol>
...więc raz, raz szybciorem wstawiam kilka fotek
Carmelka na urodziny dostała półeczkę (przejście z szafki wiszącej, na którą koty wskakują z drapaka, na nasze dwie szafy w sypialni) prosta rzecz nic specjalnego - Szary Design to to nie jest , ale ona jest szczęśliwa jakby dostała milion dolarów <lol> jeśli ktoś nie wie gdzie się właśnie podziewa Carmelka to wystarczy, że podniesie głowę do góry...
Tak jej się tam podoba, że czasami kiedy przychodzi do niej Yoguś to zołza mała go przegania, bo to jej nowe królestwo <mrgreen> a kiedy przechodzimy pod półką Carmela zaczepia nas łaputami <lol>
Jaka ona jest piękna <zakochana> Rudy nosek, ach! <serce>
A Yoguś to cudny, urodziny model, łapki równiutko, wyprostowany, spojrzenie w dal.... profesjonalista! <serce>