Kitka, Bazyl i Eliot
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Elit jak gimnastyk może się wyginać w każdą stronę, a do tego jego mina <lol> Boski <zakochana>
- Agnes
łaputki a'la żaaabaaa <lol> boskie ujęcie <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
On jest chyba wiecznie i wszystkim zaskoczony <lol> Ale kocham tę jego wiecznie zdziwioną minę <serce> I nie lubię jak TŻ mówi, że wygląda jak sowa <wsciekly>Yolla pisze:Pusio ma minę zdziwioną bo został brutalnie zaskoczony przez fotografa paparazzi <wsciekly>
a gdzie prawo do prywatności <?>
Tu udało mi się go nie zaskakiwać
W innym wątku pisałam, że Kika jest nietykalska i nie lubi, kiedy chłopaki się spoufalają. Dlatego nie tak łatwo uchwycić chwile takie jak ta:
Ale to nie tak, że to my prowokujemy takie sytuacje, TŻ bawił się z Kitką, a Puszek się przyłączył... I poniżej chyba widać, że Kitunia nie była zadowolona..
- Betuś
Eeee, Kitka dzielnie znosi towarzystwo <lol>
Jaki on duży <shock> Przytył ostatnio troszeczkę, czy moze tak tylko na zdjęciach wyszło?
Pysiek to ma piękny jak zawsze <zakochana>
Jaki on duży <shock> Przytył ostatnio troszeczkę, czy moze tak tylko na zdjęciach wyszło?
Pysiek to ma piękny jak zawsze <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Nie przytył <mrgreen> od dawna jest puszysty.Betuś pisze: Przytył ostatnio troszeczkę, czy moze tak tylko na zdjęciach wyszło?
Ale cieszę się, bo sytuacja wydaje się być opanowana, jego nadmierny apetyt, najwyraźniej wywołany większą smakowitością Acany po zmianie składu, wrócił do normy, może karma mu się już trochę przejadła.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
No jeżeli to jest niezdziwiony wyraz twarzy, to ja poproszę o fotkę zrobioną z pełnego zaskoczenia

Ehhh ależ on jest cudny <serce> <serce>
Ehhh ależ on jest cudny <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
To jeszcze nasz królewicz <serce>

Sorki za pióra latające w okół, ale zdjęcie zrobiłam jeszcze podczas trwania błogostanu pofurminatorowego <mrgreen> Bo Bajzelek uwielbia furminator.
A jak królewicz, to i królewna, śpiąca królewna <serce>

Sorki za pióra latające w okół, ale zdjęcie zrobiłam jeszcze podczas trwania błogostanu pofurminatorowego <mrgreen> Bo Bajzelek uwielbia furminator.
A jak królewicz, to i królewna, śpiąca królewna <serce>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Wszystkie trzy piękne ale Ty wiesz, że dla mnie Bazyl to <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Tylko że Bajzelek nie chce pozowaćAga L. pisze:Wszystkie trzy piękne ale Ty wiesz, że dla mnie Bazyl to <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Wygląda już na poważnego, dorosłego kota <shock> fajne ma te zielone oczka ale przypominam, że nadal nie masz kota z niebieskimi oczami <mrgreen>