Aaaa kotki dwa...

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Re: Tunio & Gucio

Post autor: Mago »

O rany... ja przepraszam, a jesteś pewna że to dobra miejscówka była, bo z tymi weterynarzami to czasem też katastrofa jakaś :((((
Chociaż pewnie wielkiego wyboru w weterynarzach o tej godzinie to nie miałaś :hug:
agnieszka9008

Post autor: agnieszka9008 »

To jedna z 2 lecznic , do której miałam dostęp o tej porze...akurat dyżur miał Pan doktor , u którego kiedyś gdy jako dziecko mialam psa,leczyliśmy dysplazje...Mieliśmy do niego i mamy zaufanie...Aczkolwiek tutaj czas...czas był naszym wrogiem...wzystko działo się tak szybko...Na domiar złego mam na głowie jeszcze ciotke , która przyjechała na pogrzeb taty i wyjeżdz dopiero w piątek...a wcale nie mam ochoty z nią siedzieć,i jej usługiwać...jestem wykończona...ten rok dał mi tak w tyłek,że masakra...
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

Mago we Wrocławiu na Krzywoustego jest super klinika całodobowa. O ile się nie mylę, tam ratowali Cleo .
agnieszka9008

U Niedzielskiego...dokładnie tam...
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Agnieszko, to wpisz proszę namiary lecznicy do działu z Weterynarzami (chyba, że tam już jest wpisany), żeby inni też mogli skorzystać, bo czasem faktycznie trzeba podjechać po nocy i człowiek nagle nie wie gdzie warto, a gdzie nie.
agnieszka9008

Mago pisze:Agnieszko, to wpisz proszę namiary lecznicy do działu z Weterynarzami (chyba, że tam już jest wpisany), żeby inni też mogli skorzystać, bo czasem faktycznie trzeba podjechać po nocy i człowiek nagle nie wie gdzie warto, a gdzie nie.
Oki,wpiszę...aczkolwiek ja osobiście nie polecam,tam jest bardzo drogo,ale gdy nie ma gdzie jechać...to trzeba jechać tam...bo jest jeszcze jedna,na ślężnej,ale tam pracują mordercy,ktorzy od razu chcą usypiać,ale przedłużają niepotrzebne męczarnie zwierzęcia...
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

nie mam pojęcia co powiedzieć. po prostu brak mi słów...
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

I co komu przeszkadzał kotek na balkonie <?> <?> <?>
Jednak zwyrodnialców nie brakuje , moją malutką sznaucerkę [*] kiedyś jakiś drań sąsiad próbował kiedyś otruć ! Dlaczego , bo ja mu się nie podobałam , bo miał do mnie jakąś złość …
Psina na pewno niczego złego nikomu nie zrobiła , bo była bardzo grzeczna,dobrze wychowana i nawet jak na sznaucera mało szczekała .
Po co tacy ludzie <?> to robią , mają z tego jakąś satysfakcję ,podnietę <?> ech :-/////
agnieszka9008

Ja mam podejrzenie co do jednego sąsiada,ale za rękę go nie złapałam...ale mam 99% pewności,że to był on...
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Re: Aaaa kotki dwa...

Post autor: maga »

Agnieszko bardzo mi przykro ... brak mi słów ...

mieszkam na parterze, mam osiatkowany balkon, to dość spokojnie miejsce. jednak to co napisałaś chyba spowoduje, że będę je puszczac pod zdecydowanym nadzorem :-|
Zablokowany