Indi
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Indi
Oczęta to po mamie ma zdecydowanie <serce>
Piękny jest, powtarzam się, ale co poradzę <roll>
Tylko Pani Kochana, Pani go musi częściej pokazywać! Ja wiem, że strach, żeby go nikt sobie nie przywłaszczył, ale od czasu do czasu trzeba się jakąś nową fotką podzielić!
A pamiętam jak się wszyscy martiwliśmy czy Finia sobie poradzi, pierwszy miot i to od razu taki wielki. Kociaki wyglądały jak małe kurczaczki, a tu proszę jakie to piękne się zrobiło.
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy duuuużo wspólnych lat razem!
Tylko Pani Kochana, Pani go musi częściej pokazywać! Ja wiem, że strach, żeby go nikt sobie nie przywłaszczył, ale od czasu do czasu trzeba się jakąś nową fotką podzielić!
A pamiętam jak się wszyscy martiwliśmy czy Finia sobie poradzi, pierwszy miot i to od razu taki wielki. Kociaki wyglądały jak małe kurczaczki, a tu proszę jakie to piękne się zrobiło.
- Marzenciam
Re: Indi
Faktycznie wyrósł pięknie i choć należy raczej do drobniejszych kotków, to w niczym to nie przeszkadza, łatwiej go utrzymać na rękach hihi. Najważniejsze, że rośnie i ma się zdrowo i jest coraz cudniejszy <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>Julcik pisze:Oczęta to po mamie ma zdecydowanie <serce>
Dziękujemy !! <tańczy> <mrgreen> <tańczy> <mrgreen> <tańczy>
Julcik pisze:Tylko Pani Kochana, Pani go musi częściej pokazywać! Ja wiem, że strach, żeby go nikt sobie nie przywłaszczył, ale od czasu do czasu trzeba się jakąś nową fotką podzielić!
Wedle życzenia śpiący królewicz:
Julcik pisze:A pamiętam jak się wszyscy martiwliśmy czy Finia sobie poradzi, pierwszy miot i to od razu taki wielki. Kociaki wyglądały jak małe kurczaczki, a tu proszę jakie to piękne się zrobiło.
- Marzenciam