Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aguś prześlicznie wygladasz
a kocurrry to łobuziaki <mrgreen> oj będziecie musieli pilnowac różowego koteczka <serce>
coś te prawdziwe chłopaki w sobie mają <mrgreen> Kolorek łobuz też włazi wszędzie gdzie tylko mu w oko wpadnie ja już niejednokrotnie byłam bliska zawału ,a potem skakał nam na głowę spod sufitu <shock>
a kocurrry to łobuziaki <mrgreen> oj będziecie musieli pilnowac różowego koteczka <serce>
coś te prawdziwe chłopaki w sobie mają <mrgreen> Kolorek łobuz też włazi wszędzie gdzie tylko mu w oko wpadnie ja już niejednokrotnie byłam bliska zawału ,a potem skakał nam na głowę spod sufitu <shock>
- zuzuzanta
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Aguś się powtórze za dziewczynami - ciąża Ci słuzy. A co do chłopaków to wierzę, że jak Michałek do domu przyjedzie to będziesz mieć trzy dodatkowe mamki (a może tatki <rotfl> ). Niech by tylko młody zapłakał, zakwilił - już widzę jak lecą na łeb na szyję zobaczyć cóż to za potwora "gryzie" naszego ludzia mini <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Aguś ja nic nowego nie wymyślę, ale bardzo ładnie wyglądasz. Masz taki fajny brzuszek, że po rozwiązaniu, szybciutko wrócisz do swojej normalnej wagi, albo nawet będziesz szczuplejsza, jak będziesz karmić.
A chłopaki mam nadzieję, że staną się takimi wspaniałymi "tatuśkami" dla Michałka, jak Tosiek dla Moruska <ok>
A chłopaki mam nadzieję, że staną się takimi wspaniałymi "tatuśkami" dla Michałka, jak Tosiek dla Moruska <ok>
- Joanna P.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: