Kitka, Bazyl i Eliot

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Re: Kitka, Bazyl i Eliot

Post autor: Agnes »

i ode mnie wszystkiego najlepszego dla Puszysława pięknego :tort:
a taki deser, to na wynos poproszę! <mrgreen>
<serce> <serce>
Awatar użytkownika
EsteraR
Hodowca
Hodowla: EstiBri*PL
Kontakt:

Post autor: EsteraR »

Puk, puk... jest tu kto?? :hidden:
pewnie Agnieszka szpera w przepisach na koci tort... w końcu za "naście" dni czyjeś pierwszoroczne urodzinki <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Też sobie pomyślałam, że tu u Agnieszki coś cicho :hidden:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Agnieszko <!> <!> <!> hop, hop...
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Długi weekend przecież ;-)) Pewnie odpoczywa kobitka <mrgreen>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Jak miło, że o nas pamiętacie :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Jestem, jestem i forum podglądam na bieżąco,na telefonie, bo to przecież mój nałóg, komputera nie włączałam, i tu Beciu masz rację - odpoczywam.
Trochę zamilkłam, bo nadal mi smutno z powodu Brysi, a jak mi smutno, to gadać się nie chce :((((

Poza tym u nas wszystko dobrze, a ponieważ wiosna i wolne, to więcej czasu spędzam w ogrodzie.
W końcu zdecydowałam, że nie ma co oglądać się na TŻ, trza się samemu brać, bo koty tej wiosny ani lata nie wyjdą z domu.
Kilka dni temu był pan, który zabuduje nam taras :-) Co prawda dopiero na przełomie czerwca i lipca, ale to zawsze konkretna perspektywa.

Maj faktycznie jest u nas miesiącem urodzin :-) Najpierw urodzinki ma Bajzelek, potem Kitunia, a na końcu Puszek.
Starszaki kończą 2 lata, Puszek będzie obchodził pierwsze urodzinki.
Mam wspaniałe koty, każdy inny, ale wszystkie przecudne <serce> <serce> <serce>
Bajzelek to najpiękniejsza kocia niespodziewanka, nie zapowiadał się najfajniej, a wyrósł na uroczego i kochanego kocurka.
Lady Kitunia - no nie da się jej nie wielbić, rządzi w domu niepodzielnie, chłopaki czują do niej respekt, a my spełniamy każdą zachciankę <mrgreen>
A Puszek - TŻ mówi, że to kot jakiego sobie wymarzyłam :-) I ma rację. Do tego jest tylko mój, bardzo możliwe, że to dzięki sekretnemu przepisowi jaki podarowała mi Esterka <mrgreen>

No i mam cudowną sunię, Diunkę :pies: ale ona urodzinki ma w lipcu.

Tak sobie myślę... O ile nie mam wątpliwości, że moje koty lubią mnie, to w przypadku Diunki raczej podejrzewam, że ona lubi nie mnie, tylko to, że daję jej jeść <lol>

Chyba zapomniałam Wam powiedzieć, że w końcu ruszyła kocia TV (czyli ptasia stołówka). Ptaki zaczęły przylatywać do karmnika dopiero miesiąc temu... no i teraz mam mały dylemat, bo w sumie powinno się je dokarmiać tylko zimą... Ale nic, karmię, a koty po kilka godzin potrafią przesiedzieć na parapecie, oglądając widowisko toczące się za oknem. Ptaków zlatuje się mnóstwo, a karma w karmnikach znika z dnia na dzień. Przez ten miniony miesiąc poszedł już worek 4kg <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Piękne foteczki ślicznych misiaczków sobie pooglądałam <zakochana>
Puszek to już przerósł mistrza, bo Tamiś w tym wieku to nie miał takich osiągów :kotek:
Miziam wszystkie futerka :kotek: :kotek: :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Aguś, ale jak ptaszki się przyzwyczają, to je będziesz musiała karmić przez okrągły rok. Ku uciesze kotów oczywiście <mrgreen>
atomeria pisze:Kilka dni temu był pan, który zabuduje nam taras :-) Co prawda dopiero na przełomie czerwca i lipca, ale to zawsze konkretna perspektywa.
:ok: Mam nadzieję, że TŻ też się cieszy z Twojej decyzji :-)
atomeria pisze: Mam wspaniałe koty, każdy inny, ale wszystkie przecudne <serce> <serce> <serce>
i dla wszystkich :kotek: :kotek: :kotek: i dla Diunki też oczywiście :pies:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Też się zastanawiałam dlaczego taka cisza u Was i bardzo się cieszę, ze macie się wszyscy dobrze :kiss:
:kotek: :kotek: :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aga :-) Urodziny zbliżają się u Was wielkimi krokami, czy nie czas potrenować wstawianie fotek? ;-))
:kotek: :kotek: :kotek: :pies:
Zablokowany