elsa pisze:Pomorskie lasy powiadasz...chyba bym spanikowała, gdybym takiego zobaczyła na własne oczy 8-)
Człowieka to one raczej obejdą szerokim łukiem :-) A szkoda, ja to bym chciała takie cudo zobaczyć w naturze <gwiżdże>
Beate pisze:Wszystkie koty piękne są <zakochana>
I każdy kot to... kot <mrgreen> Babeczka nam opowiadała, że Orpan też zastawia pułapkę na rękę. Tak sobie rozkosznie leży na pleckach u siebie w domku i tak brzuszek wystawia, że nic tylko go pomiziać... Oczywiście nikt nigdy tego nie robi, ale pokusa jest... <roll> <lol>
A zdjęć Tajgi kibicki nie będzie Całkowicie zrezygnowała z oglądania meczów i chyba musi w związku z tym abdykować ze stanowiska Miss Euro, które żeśmy sobie samowolnie przywłaszczyły <lol>
No i właśnie! Nie było kibicowania Tajguni, nie ma wygranej Mecz wspaniały, emocje ogromne, zabrakło odrobinkę szczęścia...ale i tak jesteśmy najlepsi!
Tajgunia jest niekwestionowaną Miss wszystkich Missek, więc nie ma co od razu popadać w zbytnią skromność <mrgreen>
Smutno mi ostatnio, jak chyba większości z nas. Tak się patrzę na tego mojego Tajgola i przypomina mi się, jak to było strasznie, kiedy dwoma łapami była już na tamtym świecie i tak mi smutno, że nie ma już z nami Gabrysia i Wezyrka. Jakoś nie mogę tego ogarnąć I inne kociaste chorują, i Wedelek na zabiegu, mam nadzieję, że dobrze go zniósł i już niedługo wróci z Beatą do domu.
Ze specjalną dedykacją dla cioci Luinloth Tajgol w pościeli