Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Soniu, u nas nie ma przytulania
U nas się w takiej sytuacji zachowuje stosowny dystans i się podziwia. Każde inne zachowanie karane jest obrażonym wymarszem <lol>
Fado, no jest grubiutka ta moja kulka, jest...
Fado, no jest grubiutka ta moja kulka, jest...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To tak, jak z moim Tobinkiem. Przyjdzie czasem pospać między naszymi poduszkami, rozwala się jak może, ale też mogę tylko popodziwiać, ewentualnie troszkę pomiziać, pogłaskać, ale o jakimś przytulaniu to też nie ma mowy, bo raczej by sobie poszedł.ozon pisze:Soniu, u nas nie ma przytulaniaU nas się w takiej sytuacji zachowuje stosowny dystans i się podziwia. Każde inne zachowanie karane jest obrażonym wymarszem <lol>
Tami to w ogóle nie przychodzi do łóżka, ale na podłodze można go miziać i całować ile wlezie <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jest tak piękna, że samo podziwianie wystarczy <roll> <roll>
Asieńko, tulę mocno na te smutki. Zawsze po tych gorszych chwilach przychodzą te lepsze. A w każdej chorobie naszych futerek człowiek cierpi straszliwie.
Głaski dla Miss Tajguni <zakochana> <zakochana>
Asieńko, tulę mocno na te smutki. Zawsze po tych gorszych chwilach przychodzą te lepsze. A w każdej chorobie naszych futerek człowiek cierpi straszliwie.
Głaski dla Miss Tajguni <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
A propos Miss :-) Tajga jest teraz Miss Wszystkich... Misek. Jak ona lubi swoje normalne jedzenie <święty> Teraz to już się trochę uspokoiło, ale na początku to myślałam, że sobie łapy połamie, tak biegała od miski do miski (suche na noc dostaje w pięciu różnych miejscach, żeby było trochę zachodu z jedzeniem - w trzech miskach, w wieży i w kulce), kiedy jej nasypywałam Orijen.
I mokrą karmę z suplementami zaczęła jeść. Wcześniej przeważnie było: Be, fuj, weź mi to sprzed nosa i se sama zjedz, a mi daj tuńczyka z Pacyfiku. Z Atlantyku nie, z Atlantyku jest be i fuj. A teraz Renske i Thrive smaczne są, że hej! :-)
Kurka, idę sobie, bo jednak trochę trzeba popracować <mrgreen>
I mokrą karmę z suplementami zaczęła jeść. Wcześniej przeważnie było: Be, fuj, weź mi to sprzed nosa i se sama zjedz, a mi daj tuńczyka z Pacyfiku. Z Atlantyku nie, z Atlantyku jest be i fuj. A teraz Renske i Thrive smaczne są, że hej! :-)
Kurka, idę sobie, bo jednak trochę trzeba popracować <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
To normalnie jak za karę <strach> Ale tylko popatrzeć też miło, prawda?ozon pisze:Soniu, u nas nie ma przytulaniaU nas się w takiej sytuacji zachowuje stosowny dystans i się podziwia. Każde inne zachowanie karane jest obrażonym wymarszem <lol>
Gdybym nie wiedziała, to bym chyba myślała, że na tych zdjęciach oglądam brysiową panienkę <zakochana>