Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Re: Effy i Tori :)

Post autor: Molly »

Dzięki dziewczyny, ja jestem załamana, strasznie biedna ta nasza Effy... ciągle coś. Buka zdrowa jak koń, niech tak zostanie.
Powiem Wam, że empatia Buki mnie rozwala na maksa, czuje, że Effy jest chora, więc jest w obejściu z nią tak delikatna, zachowuje się jak mama przy małym kociaku, a ona sama przecież kociak, ledwo co 8 miesięcy skończyła, a tyle w niej wyczucia.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za ciepłe slowa, dziś jest zły dzień, niedobry, Effy jest strasznie biedna i myślę tylko o niej i pilnuję ją, żeby jej dobrze było, ale serce się kraje jak widzę ten pyszczek z chorym okiem :((((
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Trzymam też mocno kciuki <ok>
Zwierzęta wyczuwają że coś się dzieje z kompanem.Tak jak Buka wyczuwa że coś z Effy jest nie tak. Kochane futerka .
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Jeśli chodzi o rękawicę dla kota to ta, którą wskazała MM, a jeśli chodzi o czyszczenie dywanów, drapaków i innych powierzchni materiałowych to najlepsza jest zwykła gumowa rękawica, zwilżona wodą. Genialnie zbiera kłaki. Ja przecieram dywany raz w tygodniu (po wcześniejszym odkurzaniu) i mam całe tabuny dredów z Lolka. Taką mokrą rękawicą przecieram raz przy razie dywan/drapak/cokolwiek i kłaczki cudnie rolują się, rękawicę do chwilę moczę (wskazana miska pod pachą <lol> ) i dywan jak nowy (do czasu, aż Lolek rozłoży się jak długi, co by za czysto nie było <lol> )
Awatar użytkownika
Molly

Dzięki Ewa :) Jutro spróbuję, rękawice mam już <mrgreen>
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

Oj Effy ,Effy ależ sobie biedy narobiłaś.Gdzież ty koteczku tak się urządziła? Zdrowiej szybko .
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Effisiu kochana zdrówka dużo Ci życzę!!!! Szybciutko dochodź do siebie i już Panci nie martw.. :kotek:
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Effi, Effi, łobuziaku szybciutko zdrowiej <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ojej, biedna Effy. Mocno trzymamy kciuki za oczko. Tak mi jej żal, że cierpi koteńka.
Z rękawicą patent sprawdzony. Działa rewelacyjnie. U nas Baxter patrzy zniesmaczony jak zaczynam czyszczenie, a później tak jak Lolek kładzie się na wyczyszczonym dywanie i obserwuje z bliska.
Awatar użytkownika
Molly

Dziś sprawdzę jak to działa :) zacznę od tapicerki na meblach :)
Wieści od Effy - zaczęła otwierać oko, wczoraj musiało ją okropnie boleć, a dziś widzę, że nawet jakieś próby brykania się pojawiły. Dobrze, że jest poprawa, bo choć nadal się martwię , to już tak nie panikuję :-)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Kochany Efficzek. :kotek:
Zablokowany