bea a jak u Ciebie z Czekoladą? sznurówka czy misiaczek????bea pisze:oko cieszy na takie widoki sliczne<zakochana>
Emily i Colin
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
-
anias
Baaardzo mi się ta teoria podoba! <ok>Sonia pisze:Bo czekolady to jak dobre wino, dojrzewają długo, ale za to potem będą rarytasiki do schrupania
oj to szybko by dojrzewała.... a zabieg już umówiony? moja Emily ma 6,5 m-ca i zaraz po urlopie tj w połowie lipca idzie "pod nóż"....Matyldonka pisze:Moja to chyba juz dojrzała bo miauczy w nocy przeokropnie![]()
Przepraszam za <offtopic>
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Ishin
Jaka cudna czekoladka!! Hodowczyni, od której kupilam swoja kicie ma z drugiego miotu takie czekoladowego kolesia, nadal nie ma domu i czeka na wlasciciela. Patrze sobie na niego i bardzo chcialabym go przygarna wraz z Clara, ale jednak narazie to dla mnie bylby zbyt duzy wydatek...jaka szkoda.
Glaski dla kici
Glaski dla kici
-
anias
Dziękujemy! <pokłon>Ishin pisze:Jaka cudna czekoladka!! Hodowczyni, od której kupilam swoja kicie ma z drugiego miotu takie czekoladowego kolesia, nadal nie ma domu i czeka na wlasciciela. Patrze sobie na niego i bardzo chcialabym go przygarna wraz z Clara, ale jednak narazie to dla mnie bylby zbyt duzy wydatek...jaka szkoda.
Glaski dla kici
Powiem szczerze, że do głowy mi nie przyszło w momencie zakupu pierwszego kociaka, że po 3 miesiącach dołączy do niego drugi.... ale to była dobra decyzja - 2 młode koty razem - super sprawa!!! A i przy odbiorze brata mojego czekoladensa - nowi Państwo nie mogli się napatrzeć na ich czarną siostrę i ... następnego dnia wrócili po nią i rodzeństwo jest razem!!! Fakt że jednorazowy wydatek jest spory ale i radość podwójna <tańczy> <tańczy>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent