To ja też trzymam kciuki za te "urabianie". Codzienna mantra przez jakiś czas i na pewno skapituluje i wyrazi zgodę, byleby już mieć święty spokój i nie słuchać gadek o kotach <lol>
<ok>
Witam Cię Kotku i Wszystkich<Kacper mnie dziś zdradził spał całą noc z TŻ o 7,30 wstał zjadł ,wysiórał się i znów poszedł do TŻ.Łaskawca prztszedł dopiero o 8 a ja udałam obrażoną.Do tej pory podsypiał tylko trochę z TŻ.nie wiem jak to zniosę <rotfl> <rotfl> A niech tam może wytrzyman niech się nacieszą że pani poszła na drugi plan.
To ci Kacperek jeden, tak Pańcię swoją zdradzić <lol>
To teraz Bożenko musisz powiedzieć TŻ-owi, że koniecznie musisz mieć drugie futro w domu, żeby było sprawiedliwie <mrgreen>
No wiesz co! Kacperku ti ti ti! <mrgreen>
Może miał zamysł żeby troszkę obudzić zazdrość w Pańci?
Zdjęcia słodkie. Spaciuch wyborny no i jak fajnie siedzi! Ma taką minę jakby " w ogóle nie wiedział o co Ci chodzi z tym spaniem" <lol>
<serce>
Chyba dzisiaj Kacper będzie spał ze mną bo już grzeje mi łóżeczko Troszeczkę miałam ostatnio zamieszania i zdrówko nie dopisywało ale od poniedziałku łapię siuski i pędzę na badania tak profilaktycznie.Mam nadzieję ,że będzie ok <ok> a zdokoceniem zaczekam na Jasminkę lub Sweetyod Pani Ani,jeszcze nie przekonałam mężusia <oops>