chciałam podesłać linka do tego drapaka, ale już go nie ma na stronie, sprawdzałam i na PL i na Ie, nie wiem czy się skończyły na dobre czy tylko chwilowo, nazwa CEBU
ale znalazałam coś nowego i całkiem ciekawego, tzn. myśle, że gdyby nie ten co mamy, zdecydowałabym się na to :-)
jedna rzecz bo może nie zwróciłaś na to uwagi, na oryginalnych zdjęciach na stronie drapaki wyglądają jakoś tak wąsko i marnie lepiej poprzelądać zdjęcia dodane przez użytkowników, od razu widać jak się drapak prezentuje i ile mniej wiecej miejsca zajmuje :-)
chciałam podesłać linka do tego drapaka, ale już go nie ma na stronie, sprawdzałam i na PL i na Ie, nie wiem czy się skończyły na dobre czy tylko chwilowo, nazwa CEBU
ale znalazałam coś nowego i całkiem ciekawego, tzn. myśle, że gdyby nie ten co mamy, zdecydowałabym się na to :-)
czyli jesteś posiadaczką jednego z bardziej rozchwytywanych drapaków <lol>
zedytowałam jeszcze poprzedniego posta kurcze, nie wiem, czy najbardziej rozchwytywanego, ale wtedy szukaliśmy czegoś na szybko i w miare tanio <mrgreen> może takich jak my było więcej <mrgreen> w każdym razie ogląam teraz zdjęcia tego co podesłałam (już te w domach) i chyba troszkę żałuje, że się tak pospieszyliśy 8-)
uważam że drapak dla Twojej małej jest cudny i ona na pewno nie myśli sobie " wolałabym firmy Hakan" <lol> dla kociastych ważne, że mają swoje własne wesołe miasteczko <klaszcze>
Ja się pochwalę jaki mam drapak dla swoich rosyjskich Pumpelków,na które czekam.Jest to drapak Rufi.Ja nie musiałam kupować na szybkiego,więc jakiś czas zbierałam kasę.Zdecydowałam się na Rufiego oczywiście opierając się na opiniach dziewczyn z forum.Drapak super plus Reniowe legowisko
asiak pisze:Ja się pochwalę jaki mam drapak dla swoich rosyjskich Pumpelków,na które czekam.Jest to drapak Rufi.Ja nie musiałam kupować na szybkiego,więc jakiś czas zbierałam kasę.Zdecydowałam się na Rufiego oczywiście opierając się na opiniach dziewczyn z forum.Drapak super plus Reniowe legowiskoObrazek
przyznam szczerze, że jest się czym chwalić. Drapak rewelacja <shock>
A może na razie wstrzymać się z wydawaniem kasy na drapak z niższej półki i zaopatrzyć się w coś takiego http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... kota/31862 , a na Rufiego lub Hakana pooszczędzać przez pewien czas. Jak kupowałam drapak dla Tiffki, to nie miałam jeszcze pojęcia o Rufim i teraz bardzo tego żałuję. Kupiłam coś takiego http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49259 , co na początku było dla kotki ok, ale w miarę nabierania masy :-) drapak stracił swą stabilność, a przez to i atrakcyjność. Dlatego teraz jest przez Tiffkę omijany szerokim łukiem.
Posłuchajcie, ja tu na Bentleya czekam, a Wy z drapakami... Uciekajcie pogadać o drapakach do wątku o drapakach, a Miss Monroe proszę o nowe zdjęcia niebieskiego chłopaka koniecznie