Kitka, Bazyl i Eliot
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka i Bazyl
Bazylek jest piękny, wiadomo - bryś. Ale Kitka jest poprostu cudowna <zakochana> <zakochana> <zakochana> Czy ja mogłabym prosić więcej zdjęć jej pysia <oops>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Becia, specjalnie dla Ciebie :-)

"właśnie się obudziłam"

Tam, gdzie miało nie być wolno wchodzić

Do tego ona ma taki charakter, jak wygląda
No i żeby Bazylkowi nie było przykro, bo przecież też jest słodki

Nie wiem co się dzieje z jego futrem, najpierw myślałam, że mi liliejowieje, teraz ma normalnie takie rdzawe duchy <strach> Te pręgi to głównie na zdjęciach widać.
To ostatnie zdjęcie to na diunkowym legowisko. Kiedyś Bazylek przytulał się do Diunki i smacznie sobie razem spali, teraz niestety nie mieszczą się
A że Diunka gapa i do kotów ma respekt, to mu ustępuje, autentycznie schodzi z legowiska, kiedy on próbuje się obok niej upchnąć... a potem przychodzi do mnie w nocy się poskarżyć i trąca mnie nosem, żebym zrobiła z nim porządek 
"właśnie się obudziłam"
Tam, gdzie miało nie być wolno wchodzić
Do tego ona ma taki charakter, jak wygląda
No i żeby Bazylkowi nie było przykro, bo przecież też jest słodki
Nie wiem co się dzieje z jego futrem, najpierw myślałam, że mi liliejowieje, teraz ma normalnie takie rdzawe duchy <strach> Te pręgi to głównie na zdjęciach widać.
To ostatnie zdjęcie to na diunkowym legowisko. Kiedyś Bazylek przytulał się do Diunki i smacznie sobie razem spali, teraz niestety nie mieszczą się
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Aguś, dziękuję pięknie
Kitka na tym zdjęciu z różyczkami fantastycznie wygląda. Strasznie, strasznie mi się ta Twoja koteczka podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kitka na tym zdjęciu z różyczkami fantastycznie wygląda. Strasznie, strasznie mi się ta Twoja koteczka podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
piękne kotunie ... <mrgreen>
Kitka jest rozbrajająca ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a może Bazylek na słonku leżał ?
Kitka jest rozbrajająca ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a może Bazylek na słonku leżał ?
- Miss_Monroe
- Moderator
Od słońca zmienia sie kolor futerka :-) Ślicznej masz koty <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny, śliczne koty to ja oglądam w Waszych wątkach, wcale nie schlebiam ani nic z tych rzeczy, naprawdę tak myślę (chociaż nie za często o tym Wam piszę, bo ja raczej skryta i nieśmiała jestem
)
Ja natomiast wiem, że moje koty są piękne, bo je kocham
Czyli subiektywnie piękne.
Bazyl może będzie dużym miśkiem, ale ani oko nie to, ani czoło, ani futro <mrgreen> Chociaż pucki ma szansę mieć piękne <lol> Za to Kitka jest najpospolitsza z najpospolitszych przecież... i naprawdę gdyby nie Wy, to bym była przekonana, że tylko nam się może podobać, bo jest przemiła i przekochana i to przez pryzmat jej charakteru na nią patrzymy
Dzięki dziewczyny.
A co do koloru futra Bajzelka, nie wydaje mi się, że to od słońca... A możliwe, że od ogrzewania podłogowego? Chociaż to mi się mało prawdopodobne wydaje, podłoga w dotyku nawet się ciepła nie wydaje, ledwie nie zimna...
No nie wiem, może po prostu tak ten Bazyl ma i już...
Ja natomiast wiem, że moje koty są piękne, bo je kocham
Bazyl może będzie dużym miśkiem, ale ani oko nie to, ani czoło, ani futro <mrgreen> Chociaż pucki ma szansę mieć piękne <lol> Za to Kitka jest najpospolitsza z najpospolitszych przecież... i naprawdę gdyby nie Wy, to bym była przekonana, że tylko nam się może podobać, bo jest przemiła i przekochana i to przez pryzmat jej charakteru na nią patrzymy
Dzięki dziewczyny.
A co do koloru futra Bajzelka, nie wydaje mi się, że to od słońca... A możliwe, że od ogrzewania podłogowego? Chociaż to mi się mało prawdopodobne wydaje, podłoga w dotyku nawet się ciepła nie wydaje, ledwie nie zimna...
No nie wiem, może po prostu tak ten Bazyl ma i już...
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Koty piękne nie tylko subiektywnie :-> ale obiektywnie piszę
naprawdę bardzo fajna para futerek. Pokazuj je częściej 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A mnie się Twoja parka bardzo podoba i to wcale nie jest komplement z grzeczności, tylko faktycznie tak jest. Bazyl wiadomo bo brysiowy, a wszystkie brysie są super, ale Kitka mi się bardzo podoba, ma wyjątkowe pysio, ten różowy nochalek i cudne oczka. A jeszcze jak dodać do tego jej charakterek i to leżenie na kolankach to już w ogóle cóż chcieć więcej <zakochana>

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Atomeria, kociulki Twoje są prześliczne <zakochana> <zakochana>
Uwielbiam wszystkie koty, zresztą nie tylko koty <lol>
Uwielbiam wszystkie koty, zresztą nie tylko koty <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Oj Wy <lol> Uderzyć w stół, a nożyce się odezwą.
Dzięki, Dziewczyny, naprawdę fajne jesteście
<mrgreen>
Dzięki, Dziewczyny, naprawdę fajne jesteście