Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Dziewczyny, nie wytrzymałam i kupiłam (gdzieś w jakimś wątku było pokazane zdjęcie takiej firanki) i zakochałam się w niej. Bałam się ogromnie, bo koty dostają wariacji na sam widok firanki, a co dopiero przy sznureczkach, ale zaryzykowałam. I muszę Wam powiedzieć, że ubaw mają, ale robią mniej szkody, bo paseczki uciekają im między łapkami.

A oto (mówiąc nieskromnie <oops> ) moje cudo

Obrazek

i tak przy okazji ;-)

moja już nie mała płaszczka

Obrazek

i wspólna kolacja

Obrazek
anias

Post autor: anias »

bardzo gustowna firaneczka:) podoba mi się! mam u córki w pokoju sznureczkową z perełkowymi kuleczkami - moja mała kilka dni sie bawiła a potem zapomniała...
a płaszczka super!!! :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

bomba :D
Awatar użytkownika
mevik

Post autor: mevik »

Ogonek płaszczki przepiękny, a z firanką super pomysł :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Agnieszka toż to moja wymarzona firanka. Ja miałam dylemat czy ją kupić czy nie ze względu na Brysię. Ale miałam cykora i nie kupiłam w końcu.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Sonia pisze:Agnieszka toż to moja wymarzona firanka. Ja miałam dylemat czy ją kupić czy nie ze względu na Brysię. Ale miałam cykora i nie kupiłam w końcu.
No właśnie nie pamiętałam kto ją wklejał. Soniu kupuj. Mniejsze szkody są przy takiej niż przy zwykłej. A prezentuje się naprawdę ślicznie. <ok> Jest na allegro chyba w całkiem przystępnej cenie. :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Jak zwykle pod koniec tygodnia pstryknęłam kilka fotek, a że był to tydzień dobroci dla kotków, postanowiłam coś powklejać. Poza tym doszłam do wniosku, że mam małpkę w domu zamiast kota, a dlaczego zaraz sami zobaczycie.

Skusiłam się na tunelik. Szału zbyt dużego nie było, Frodo bawił się jedynie sznureczkami i dyndającą metką, natomiast Vincent tarzał się w nim do upadłego.
Obrazek

Po wyczerpującej zabawie trzeba odpocząć. Vincent na długasa
Obrazek

a Frodo podniósł łapkę w górę na znak, że dzisiaj jemu też mogę coś pstryknąć (nie mogłam się oprzeć i zrobiłam zdjęcie samej łapki)
Obrazek

Atrakcji ciąg dalszy. Spadkowy prezent od znajomych po ich kotku.
Test przeprowadzony i jak zwykle Vincent był bardziej zachwycony. Frodo podszedł do nowego mebla z dystansem. Najpierw delikatnie sprawdzał czy przypadkiem to coś nie gryzie :-)
Obrazek
Obrazek

I ostatni prezent już ode mnie. Ponieważ nasze drapakowe słupy mają tylko 60 cm długości, postanowiłam zrobić dla kociaków coś do wyciągania się, a oto wyniki.
Obrazek

No i obiecana małpka i największy tester. Froda jak na razie nie udało mi się sfotografować, bo zanim do niego dobiegnę i złapię ostrość to już go nie ma.
Moja mina chyba mówi wszystko (byłam w niezłym szoku). Poza tym rura jest do samego sufitu i tam też dotarł mój mały lizus.
Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

fajowa ta rura!!
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

ale im frajdę zrobiłaś :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Słup pierwsza klasa. Tylko zastanawia mnie, co robią Twoje kotki, jak już wejdą pod sufit <mrgreen>
Zablokowany