Prześliczne foteczki <zakochana> Jak ja bym chciała tak umieć, ale cierpliwości nie mam, żeby się nauczyć <oops>
Sonia jest najcudniejszą gwiazdeczką <zakochana> Jest wzorcem brysia <roll>
Przesyłam głaski dla całej ekipy
Milczący zamek czeka na mój wolny czas, przeczytałam Zapomniany ogród Kate Morton :-)
Skoro kupiłaś kolejną książkę tej samej autorki to zakładam, że się podobało <mrgreen> A jak tak to "Milczący zamek" też powinien Ja w każdym razie polecam <mrgreen>
Ja dzisiaj ją zamówiłam <mrgreen>
Sorki <offtopic>
Sonia. <serce> Skąd w takim małym kotku tyle piękności i cudowności. <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Rominka jak zwykle elegancka i subtelna. <serce> Kostek i te jego oczęta <serce>
Ja jeszcze spóźniona okrutnie z życzeniami dla Kościsława <serce> <zakochana> Bądź zdrowy i szczęśliwy królu <zakochana> <serce>
A dziewczyny powalające, jak zawsze, Romcia ewidentnie ma mniejsze parcie na szkło, przez to jej widok jest jeszcze bardziej urzekający <zakochana> <zakochana>
Milczący zamek czeka na mój wolny czas, przeczytałam Zapomniany ogród Kate Morton :-)
Skoro kupiłaś kolejną książkę tej samej autorki to zakładam, że się podobało <mrgreen> A jak tak to "Milczący zamek" też powinien Ja w każdym razie polecam <mrgreen>
Tak, Zapomniany ogród to bardzo fajna książka. Liczę, że znajdę czas na przeczytanie tej drugiej, to taka lekka, przyjemna proza
Yolla, bardzo bym sobie życzyła, żebyście mi wykrakały tego wykładowcę <oops> Jeżeli kiedyś tak się stanie, to zaproszę Was wszystkie na wielką bibę!
elsa pisze:Yolla, bardzo bym sobie życzyła, żebyście mi wykrakały tego wykładowcę <oops> Jeżeli kiedyś tak się stanie, to zaproszę Was wszystkie na wielką bibę!
Ja to nie tylko na bibę chciałabym być zaproszona, ale również na warsztaty <mrgreen>
No oczywiście! Ale warunek byłby taki, że każdy uczestnik warsztatów byłby zobligowany do regularnego przesyłania mi duuuużej ilości zdjęć kotów <mrgreen> <tańczy>