Na foteczki czekam i ja <mrgreen>
Kitka, Bazyl i Eliot
- yamaha
- Genius Loci
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Ciesze sie, ze wszystko u Was w porzadku
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Super
, że u Was w porządeczku , czekamy na nowe foteczki
:-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Super, że u Was wszystko w porządku.
Czekam cierpliwie i ja na zdjęcia.:-)
Czekam cierpliwie i ja na zdjęcia.:-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Na ten osiatkowany taras u Ciebie cieszę się tak, jakby to moje futerka miały korzystać <mrgreen> Już się nie mogę doczekać zdjęć tarasowych <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale będą miały miśki raj, już się nie mogę doczekać fotek :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ale liczymy że fotki będą wcześniej niż za miesiąc, przecież nie musza byc na tarasie <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No będą wcześniej, bo... taras będzie wcześniej <hura> Jak wszystko dobrze pójdzie, to już za tydzień i mam nadzieję, że w następny weekend będziemy zakładać siatkę :-)Yolla pisze:ale liczymy że fotki będą wcześniej niż za miesiąc, przecież nie musza byc na tarasie <mrgreen>
Dziś szaro buro i ponuro, więc zdjęć nie będę robić, ale zaraz czegoś poszukam w aparacie...
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Rondelek cieszy się niesłabnącym powodzeniem i nadal stoi na stole <oops> Opuszcza go tylko wtedy, kiedy przychodzą goście. Niestety czasem dochodzi przy nim do konfliktów.
Kilka dni temu znów przyłapałam Kitunię, jak próbowała łapoczynem przepędzić z niego Bazjelka, a wczoraj Puszek próbował wykolegować Kitunię. Kotki jednak wiedzą, że źle czynią, bo wystarczy przemówić do nich podniesionym głosem lub w najgorszym wypadku podejść, a intruz się zmywa <mrgreen>
Tak więc rondelek eksplopatowany jest niemal bezustannie i rotacyjnie, przy czym najczęściej korzysta z niego Kitunia, na przykład tak (sorki za jakość):

<mrgreen> Ale i tak uważam, że rondelek jest jakby skrojony na Bajzelka, co myślicie?

Puszek też lubi rondelek, ale najczęściej wyleguje się na oparciu narożnika (na specjalnie dla niego przygotowanym kocyku <mrgreen> )

Kilka dni temu znów przyłapałam Kitunię, jak próbowała łapoczynem przepędzić z niego Bazjelka, a wczoraj Puszek próbował wykolegować Kitunię. Kotki jednak wiedzą, że źle czynią, bo wystarczy przemówić do nich podniesionym głosem lub w najgorszym wypadku podejść, a intruz się zmywa <mrgreen>
Tak więc rondelek eksplopatowany jest niemal bezustannie i rotacyjnie, przy czym najczęściej korzysta z niego Kitunia, na przykład tak (sorki za jakość):
<mrgreen> Ale i tak uważam, że rondelek jest jakby skrojony na Bajzelka, co myślicie?
Puszek też lubi rondelek, ale najczęściej wyleguje się na oparciu narożnika (na specjalnie dla niego przygotowanym kocyku <mrgreen> )
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> jest stworzony dla niego <lol> <lol> <lol>atomeria pisze: <mrgreen> Ale i tak uważam, że rondelek jest jakby skrojony na Bajzelka, co myślicie?