Kitka, Bazyl i Eliot
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Jak tam u Was cudnie, Bajzelek przesłodki <zakochana> w rondelku, no i ta kocio - psia milosc <serce>
Kitka, wyluzowana kocinka brzucholek wietrzy <zakochana>
A Puszysty wiadomo <gwiżdże> <zakochana> <serce> <zakochana>
Kitka, wyluzowana kocinka brzucholek wietrzy <zakochana>
A Puszysty wiadomo <gwiżdże> <zakochana> <serce> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ojjjj jak cudnie!
wspaniale <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, trudno się z Tobą nie zgodzić, że rondelek jest jakby szyty na miarę dla Bajzelka <lol> <lol> <lol> Powiem więcej, on w nim wygląda przesłodko <serce> <serce> <serce>
A widok Bajzelka z Diunką mnie powalił z rana <serce> <serce> <serce> Zatęskniłam za takimi widokami
A widok Bajzelka z Diunką mnie powalił z rana <serce> <serce> <serce> Zatęskniłam za takimi widokami
- Zosiak
Fantastyczne widoki <zakochana>
Ja tam uwazam, ze w rondelku najladniej prezentuje sie Kitunia :-) :-) :-) I kochana z niej siostrzyczka ze CZASEM pozwoli w nim polezec chlopakom <mrgreen>
Ja tam uwazam, ze w rondelku najladniej prezentuje sie Kitunia :-) :-) :-) I kochana z niej siostrzyczka ze CZASEM pozwoli w nim polezec chlopakom <mrgreen>
- Betuś
Pieski i koty sa kochane <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Aga, teraz masz nauczkę, żeby wszystkie rondelki, jakie kupisz, kupować zawsze trzy. <lol>
Kitunia, wyluzowana dama. Słodziak z niej. <serce> <serce> Pocałowałaś brzuszek Agnieszko?
Bajzelek cudny miś. <serce> Jakie ma łaputy. <zakochana> A jakie cudne futro. <zakochana> Z psią towarzyszką wyglądają rozbrajająco. Posiedziałabym sobie razem z nimi. <zakochana>
Puszek cudny srebrzysty przystojniak. Dostojnie leży sobie na kocyku. <serce> <serce>
Cudnie u Was Aga. :-)
Kitunia, wyluzowana dama. Słodziak z niej. <serce> <serce> Pocałowałaś brzuszek Agnieszko?
Bajzelek cudny miś. <serce> Jakie ma łaputy. <zakochana> A jakie cudne futro. <zakochana> Z psią towarzyszką wyglądają rozbrajająco. Posiedziałabym sobie razem z nimi. <zakochana>
Puszek cudny srebrzysty przystojniak. Dostojnie leży sobie na kocyku. <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
To tak nie działa! Pewnie jak u dzieci, mając trzy legowiska, nadal biłyby się o jedno <rotfl>Audrey pisze:Aga, teraz masz nauczkę, żeby wszystkie rondelki, jakie kupisz, kupować zawsze trzy. <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Buahaha Bajzelku idealnie się wpasowałeś doopcią do rondelka, ale chyba musisz następnym razem podawać miarę z lekkim zapasem <mrgreen>
Atomerio szczerze się uśmiechęłam jak przeczytałam, że rondelek wciąż stoi na stole i tylko podczas wizyt gości z niego znika <lol> <lol> <lol>
U nas też każda wizyta gości wiąże się z lekkim przemeblowaniem i przesuwaniem kocich gadżetów, a i tak zawsze pytają "A to po co jest?"- i zaczynają się nasze tłumaczenia "No jak po co, do drapania, rzucania, machania, spania...." <rotfl>
Atomerio szczerze się uśmiechęłam jak przeczytałam, że rondelek wciąż stoi na stole i tylko podczas wizyt gości z niego znika <lol> <lol> <lol>
U nas też każda wizyta gości wiąże się z lekkim przemeblowaniem i przesuwaniem kocich gadżetów, a i tak zawsze pytają "A to po co jest?"- i zaczynają się nasze tłumaczenia "No jak po co, do drapania, rzucania, machania, spania...." <rotfl>