PUFA

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Mago dziękuję Ci bardzo za rady.Do końca tygodnia na suchym a jak nie przejdzie to do weta.
Awatar użytkownika
nikaxx

odstawiłam mokre i odpukać jest dobrze nie ma niespodzianek nie ma prania portków mam nadzieję że tak już zostanie :-) Bardzo się wystraszyłam.
Pufa jak zwykle rozgdana to się chyba już nie zmieni.Do tego nadal miziasta chętnie wskakuje na kolanka i dopomina się o pieszczoty w sumie to ciągle jest blisko i jak tylko nas nie widzi to płacze w niebogłosy że ją zostawiliśmy. Weekend spędza z moim TŻem na pracach budowlanych tylko że zamknięta w sypialni co by sobie krzywdy nie zrobiła. Z ciekawostek niestety nie aportuje piłeczek ale w sumie niczego nie aportuje za to przybiega jak tylko się ją zawoła po imieniu.Co prawda nagada się zanim przyjdzie i w trakcie "iścia" też się nagada ale przychodzi. <lol> Mój pyskol kochany :-) zabawy nadal uskutecznia o 2 nad ranem wtedy najlepsza zabawka to tor z piłeczką i myszka którą przywiozła ze sobą z hodowli w ramach wyprawki to nic że bez ogona i obgryziona i to nic że leżą inne mychy ta jest najlepsza <lol>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Dobrze, że jest lepiej :kotek: . Może faktycznie coś jej w tym mokrym nie grało <hm> .
Jeszcze zapytam jakie mokre podawałaś?
Awatar użytkownika
nikaxx

Almo Nature kurczaczek z dynią i z serkiem chyba
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

A widzisz, a u nas one są bardzo lubiane <hm> . Z tym że w wersji saszetkowej Jelly, nie wiem czemu Pufce zaszkodziło :kotek:

Mam trochę wyrzuty sumienia, bo to ja polecałam :-(
Awatar użytkownika
nikaxx

Ola ja to zamówiłam zanim Ty poleciłaś poza tym to już drugi raz to zamówiłam po pierwszej partii nic Pufie nie było ot wiesz jak to jest z kocimi brzuszkami u arystokracji <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

Koniec kwarantanny Pufki dzisiaj dostała mokre tzn Applaws i zobaczymy jakie będą efekty
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

no to <ok> za czyste portki
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

:ok:
Mam nadzieję, że obedzie się bez sensacji. A samo suche też nie jest złe ;-))
Awatar użytkownika
nikaxx

Wiem że suche nie jest złe już się nawet nastawiłam na to że narazie mokrego nie będę kupowała kupię jej jakąś małą paczuszkę suchego dodatkowo w ramach rozpieszczania i też będzie okej swoją drogą nie zauwazyłam żeby Pufa jakoś wybitnie tęskniła za mokrym fakt jak jej nałozyłam to się rzuciła z prędkością światła ale .... chyba mi bardziej brakowało nakładania mokrego <lol>
Zablokowany