PUFA

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
nikaxx

PUFA

Post autor: nikaxx »

Witam
Czytam was już jakiś czas aż w końcu i ja się pochwalę moim brytkiem ;)
Pufa ma już 6 msc a od kwietnia jest z nami.Dostaliśmy ją z mężem w prezencie ślubnym od naszych wspaniałych przyjaciół. Wiedzieli że naszym marzeniem i planem po slubie było sprawienie sobie kota brytyjskiego więc nas ubiegli za co jestem im bardzo bardzo wdzięczna :)
Pufka szybko się zaklimatyzowała i zdobyła nasze serca jest naszym oczkiem w głowie :)
Awatar użytkownika
nikaxx

Postaram się dodać zdjęcie zobaczymy czy mi się uda ;-))

Obrazek
Awatar użytkownika
nikaxx

Prawie się udało może jeszcze kilka :)

Obrazek

Obrazek

ps dziękuję za instrukcję wklejania zdjęć ogromnie się przydała :)
Awatar użytkownika
nikaxx

i jeszcze jedno :) ostatnie

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam śliczną koteczkę. Najpiękniejszy prezent ślubny jaki widziałam :-)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jak miło, że marzenia mogą spełniać się przed terminem :-D
Stara ślepa ciotka prosi następnym razem o troszku większe te zdjęcia <mrgreen>
Awatar użytkownika
dagmara

Post autor: dagmara »

Ona jest niebieska prawda? Bardzo ladna koteczka :->
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

fajny prezent
Awatar użytkownika
nikaxx

tak jest niebieska.
Ostatnio jednak myślę o jeszcze jednym futrzaku mąz obiecał że jak się przeprowadzimy do nowego mieszkania to pomyśli :)
Często nas nie ma a Pufka jest sama ,uważam że przydałoby się towarzystwo.Narazie jednak rozpieszczam to niebieskie futrzaste jak mogę zresztą u męża zauważyłam te same objawy zakochania co u siebie :)
Wszystko zaczęło się od tego że kilka lat temu zobaczyłam zdjęcia brytków i się zakochałam:)
z czasem przekonałam mojego P że on też chce mieć takiego kotka ale jeszcze niekoniecznie o tym wie:) Kilka miesięcy temu zabrał mnie na wystawę w Warszawie kotów rasowych.Porozmawialiśmy z właścicielami Brytków okazało się że oprócz tego że są piekne to jeszcze mają cudny charakter do tego kilka głasków futra i mąz był kupiony :)
Teraz się śmieje że z tym charakterem spokojnym i dostojnym to nas oszukali :) Pufa biega po całym mieszkaniu wszędzie musi się wcisnąć. Rano najpierw nas ugniata udeptuje miałczy i to jest takie tylko nasze takie skradzione kilkanaście minut z reszty dnia. Odprawia z nami rytuały porannej toalety pilnuje P żeby nie zaciął się przy goleniu lub siedzi w zlewie bo to centralny punkt łazienki i może szystko dobrze obserwować.
Jak wracamy z pracy czeka na nas pod drzwiami żeby się pomiziać i potulić.Odkąd Pufa z nami zamieszkała codziennie cos się dzieje wprowadziła w nasze zycie dużo radości.I tak sobie mieszkamy ja P i Pufa :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Serdecznie gratuluję, tyle szczęścia naraz się Wam złożyło <klaszcze>
A co do ruchliwości brytków, to mówią też, że po sterylizacji kotki stają się spokojniejsze :D w to też możesz wierzyć albo nie <lol>
Zablokowany