Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja to już wszystkie narzuty powyrzucałam, bo to szkoda zachodu. Teraz kładę jednokolorowe prześcieradło. Przynajmniej nie ma co zaciągnąć, jak odkurzam, to przelatuję też te prześcieradło odkurzaczem, szybko się pierze, szybko wysycha. A na specjalne okazje tzn. jak goście mają przyjść albo kolęda to sobie specjalnie zakupiłam u Rufiego materiał sztruksowy, ten sam co drapaki mają i mam z tego narzutę na kanapę i na fotel :-) I sprawdza się super, bo kłaków na tym nie widać za bardzo i jeszcze pod kolor drapaka jest <tańczy>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Sonia pisze: specjalnie zakupiłam u Rufiego materiał sztruksowy, ten sam co drapaki mają i mam z tego narzutę na kanapę i na fotel :-) I sprawdza się super, bo kłaków na tym nie widać za bardzo i jeszcze pod kolor drapaka jest <tańczy>
spryciula
Awatar użytkownika
Martinee

Post autor: Martinee »

Najlepsze do drapania są chyba meble skórzane ! :-( <shock> ;-(
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Martinee pisze:Najlepsze do drapania są chyba meble skórzane ! :-( <shock> ;-(
U nas jak przyjechał wypoczynek to kotki powitały go z mina "jakie piekne drapaki nam pańcia zakupiła" i przeszły do czynów z gosnym drrrraaaapppp.
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Ozzy i Iggy to prześliczne kociaki :) a jakie dostojne :kotek: :kotek: .

To teraz czekamy na zdjęcia z akwarium :) bo to przecież dla kociaków jak żywy telewizor ;) <rotfl> .

Apropos wypowiedzi poprzedniczek, to u mnie od zawsze był koc, celowo daje go na lewą stronę, jest kolorowy więc nie widać tak bardzo sierści, ani nie widać żęby był zaciągnięty ;).
Koty uwielbiają na nim spać. A skóropodobny wypoczynek jest zemknięty przed nimi w pokoju gościnnym, tam nie mają wstępu chyba że my tam jesteśmy.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

I jak tam akwa? <mrgreen>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Mago pisze:I jak tam akwa? <mrgreen>
W tygodniu TŻ do nocy obsadzał <lol> Nie jest do końca zadowolony, mi też kompozycja nie do końca pasuje, zostawiłabym wiecej żwiru na widoku. ale ustaliliśmy, że poczekamy, aż rośliny ruszą i wtedy sobie powyrywamy i przystrzyżemy żeby było super. Obsada ma być jakaś delikatna i nienarzucająca się, ale na neonki będziemy mieć niestety za ciepło... W tej chwili przy dzisiejszym upale mamy 28 stopni przy wyłączonej grzałce... Mam wrzucać tam kostki lodu? :-/
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Co Wy tam macie za upał? Ja tu mam góra 22 stopnie w domu i nie chce się więcej zrobić :-/
Fotki :-x :-P
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Alicja pisze:Co Wy tam macie za upał? Ja tu mam góra 22 stopnie w domu i nie chce się więcej zrobić :-/
Fotki :-x :-P
Duszno paskudnie :-x Czasem nawet słońce było za chmurami schowane, ale oddychać nie było czym...

Początki. Następne zdjęcia za jakieś 3 miesiące, jak ogarniemy ewentualny gaszcz <lol> i dopieścimy kompozycję...

Obrazek
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Uuu <gwiżdże> Mi się już podoba :ok: A za 3 miesiące na pewno będzie jeszcze lepsze, bo zielenina urośnie.

(dawno, dawno temu też miałam akwa ;-)) ale takie typowo amatorskie, szału nie było ;-)) )
Zablokowany