Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Sonia pisze:Wiecie co? Ja zawsze wiedziałam, że Tami to pierdoła, jakich mało, ale dzisiaj to się już całkiem upowniłam w tym przekonaniu.
Dzisiaj nasz chłopczyk zechciał sobie wskoczyć na parapet, żeby sobie przez otwarte okno świat pooglądać i tak pięknie wskoczył, że spadł z powrotem na ziemię i to centralnie dupką w wielką michę z wodą. Woda oczywiście cała rozprysła się na wszystkie strony, a ten bidok siedział z dupencją w tej misce i patrzył zdziwiony co się stało <rotfl> Ale nie przejął się za bardzo, że ma portki mokre. A TŻ miał wycieranie pół pokoju.
Szkoda, że się nigdy nie ma pod ręką aparatu w takich momentach.
wydaje mi się, że wszysc koci chłopcy są pierdołami, także nie wpędzaj Tamisia w kompleksy <lol> ! mój Bentley regularnie spada z parapetu.. do tyłu lądując na dupce :-/
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

<lol> Tamiś nadrabia aparycją i urokiem osobistym <lol>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Tami - jesteś moim IDOLEM <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Sonia pisze:Wiecie co? Ja zawsze wiedziałam, że Tami to pierdoła, jakich mało, ale dzisiaj to się już całkiem upowniłam w tym przekonaniu.
Dzisiaj nasz chłopczyk zechciał sobie wskoczyć na parapet, żeby sobie przez otwarte okno świat pooglądać i tak pięknie wskoczył, że spadł z powrotem na ziemię i to centralnie dupką w wielką michę z wodą. Woda oczywiście cała rozprysła się na wszystkie strony, a ten bidok siedział z dupencją w tej misce i patrzył zdziwiony co się stało <rotfl> Ale nie przejął się za bardzo, że ma portki mokre. A TŻ miał wycieranie pół pokoju.
Szkoda, że się nigdy nie ma pod ręką aparatu w takich momentach.
Soniu ,a moze bidet trzeba mu kupić może pozostałość po jajeczkach chciał wymoczyć :ok:

mój ulubieniec kochany pierdółka <zły> prawdziwy chłop i tyle :ok:

my na fontannę Lucky Kitty właśnie tak mówimy <lol>

<serce> :kotek: :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

hahahaha <rotfl> dobry Tamiś, dobry <lol> Uśmiałam się nieźle jak to sobie wyobraziłam, szczególnie tą zdziwioną minę gdy dupencja wylądowała w misce z wodą <lol>
Tamisiu kochany - jesteś bezbłędny :kotek:
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

<lol> może i pierdoła ale jaka słodka <lol>
...i piękna, cudowna, wspaniała...no i ta bródka <zakochana>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

No jednak aparat powinien być zawsze w zasięgu <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Pragnę donieść, że Brysieńka jutro dostanie ostatnią tabletkę antybiotyku. Wetka stwierdziła, że nie trzeba już więcej dawać. Bakterie poszły sobie precz i w posiewie nic już nie wyrosło :radocha: Zresztą zmianę widać już od kilku dni, bo się dziewczynka znowu pyskata zrobiła, zabawić się nawet chce, a w nocy przychodzi na mizianki głośno oznajmiając o swoim przybyciu <lol>
Poza tym zniknęły też pojedyncze kryształki, które wcześniej miała.
Jedynym jeszcze zmartwieniem jest to, że nadal w moczu są obecne krwinki czerwone. Wprawdzie też trochę spadły, ale jednak nadal są. Na początku maja miała ich 50 wpw, a teraz powyżej 20 wpw.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Bardzo się cieszę <klaszcze>
Tamiś pierdółka uwielbiam Cię <serce>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Sonia pisze:Pragnę donieść, że Brysieńka jutro dostanie ostatnią tabletkę antybiotyku. Wetka stwierdziła, że nie trzeba już więcej dawać. Bakterie poszły sobie precz i w posiewie nic już nie wyrosło :radocha: Zresztą zmianę widać już od kilku dni, bo się dziewczynka znowu pyskata zrobiła, zabawić się nawet chce, a w nocy przychodzi na mizianki głośno oznajmiając o swoim przybyciu <lol>
Poza tym zniknęły też pojedyncze kryształki, które wcześniej miała.
Jedynym jeszcze zmartwieniem jest to, że nadal w moczu są obecne krwinki czerwone. Wprawdzie też trochę spadły, ale jednak nadal są. Na początku maja miała ich 50 wpw, a teraz powyżej 20 wpw.
suuuuuuuper, cieszę się, że z Brysią lepiej <tańczy> !!! wiedziałam, że tak będzie... bo trzymałam <ok>
ODPOWIEDZ