2-5 miesięczna Lenka :)
- Arla
Re: 2-5 miesięczna Lenka :)
Dzielna koteczka Przez gulę u Kici dopiero tydzień później zaadoptowałam Kicię.Bożee jak sobie przypomnę ,jak ja się denerwowałam na odległość czy z Kicią wszystko ok i kiedy już będzie ze mną.
- lenka29
Wcale się nie dziwię, bo jak to zauważyłam to jak stałam tak Lenę do auta i w pięć minut u lekarza. Tam z 10 psiaków w kolejce, ale przyjęli nas bez kolejki i jak wet powiedział, że nie ma się czym martwic, to dosłownie czułam jak coś dużego spada mi z serca
- Molly
Lenka piszę u Ciebie, bo jakbym odpisała u siebie to mogłabyś przegapić, a to ważne. Napisałaś, że się przeprowadzacie i że kota będzie mieć dostęp do balkonu. Ponieważ u mnie balkon, okna i dosłownie wszystko jest zabezpieczone tak żeby kotom się nic nie stało - tak u Ciebie polecam. Od kilku dni pojawiły się muchy i to co moje dziewczyny wyprawiają polując na nie utwierdza mnie w przekonaniu, że jakbym nie miała siatki na balkonie to by mi zwierza wyfrunęły za balustradę już dawno temu. Taka siatka na balkon to nie jest fortuna, a człowiek przynajmniej nie umiera na zawał za każdym razem jak się drzwi na balkon otwierają. :-)
- lenka29
Dzięki Molly Nas czeka to samo. Na szczęście mamy 2 tygodnie, żeby sobie urządzić mieszkanko zanim do niego wejdziemy, także na spokojnie zdążymy zabezpieczyć balkon :-)
- Molly
T0 super, bo Effy czekała 2 miesiące na dodatkową przestrzeń, a teraz co rano stoi pod drzwiami balkonowymi tylko czeka aż ją ktoś do raju wpuści. <lol>
- lenka29
Witamy, witamy !
Dawno nas tu nie było, ale przeprowadzka nas pochłonęła. Zanim się rozpakowaliśmy na dobre, zanim podłączyli internet - troszkę minęło.
Mój pluszaczek zaklimatyzował się migiem. Już na drugi dzień zachowywała się tak, jakby mieszkała tu od zawsze. Balkon zabezpieczony, więc leżakuje sobie w ciepłe dni i podziwia przechodniów, nadjeżdżające auta, spadające liście, latające ptaki i wszystko co tylko drgnie. Jest przeszczęśliwa! To widać <mrgreen>
A teraz możecie sobie ją popodziwiać. Za 2 dni kończy już 8 miesięcy
Pozdrawiamy :-)
Dawno nas tu nie było, ale przeprowadzka nas pochłonęła. Zanim się rozpakowaliśmy na dobre, zanim podłączyli internet - troszkę minęło.
Mój pluszaczek zaklimatyzował się migiem. Już na drugi dzień zachowywała się tak, jakby mieszkała tu od zawsze. Balkon zabezpieczony, więc leżakuje sobie w ciepłe dni i podziwia przechodniów, nadjeżdżające auta, spadające liście, latające ptaki i wszystko co tylko drgnie. Jest przeszczęśliwa! To widać <mrgreen>
A teraz możecie sobie ją popodziwiać. Za 2 dni kończy już 8 miesięcy
Pozdrawiamy :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ślicznotka <serce> <serce> Widać, że koteńka. Ma takie "koteńkowe" rysy pysia <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Jakie uszy :-) pędzelki jak u rysia
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jaka duża panna <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent